Cea mai buna centura de slabit cu electrostimulare

Am modificat articolul ultima data pe: 20.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Beurer EM30

 

2. Beurer EM30Asemanator majoritatii centurilor de acest gen, EM30 a fost conceputa pentru tonifierea muschilor abdominali centrali, utilizand 2 electrozi de marime universala, plasati pe o centura de neopren cu o lungime maxima de 130 centimetri. Insa folosirea poate fi adaptata nevoilor dumneavoastra, prin simpla amplasare a electrozilor la nivelul zonei in care doriti sa actioneze. Centura utilizeaza baterii, care genereaza o intensitate de a curentului emis de maxim 5 mA pe centimetru patrat, care poate si setata in functie de preferinte, prin alegerea unui dintre cele 5 programe, cu o durata intre 22 si 31 de minute. Produsul este prevazut cu cronometru, care va inchide aparatul la scurgerea timpului setat, si cu functie de memorie care va inregistra ultimele setari folosite.

Daca nu ati mai utilizat un astfel de echipament, trebuie sa stiti ca electrostimularea este o metoda intens folosita in diferite activitati de intretinere corporala, de la kinetoterapie, pana la slabirea pentru efort. Initial, aceasta a fost folosita pentru mentinerea tonusului muscular in cazul persoanelor imobilizate, deoarece utilizeaza un curent de intensitate joasa, care activeaza fibra musculara striata scheletica in lipsa semnalului nervos voluntar, facand-o sa se contracte.

Pornind de la acest principiu, a fost adoptata in recuperarea fizica a sportivilor, iar mai recent in slabire. Conform studiilor, o sedinta de electrostimulare este echivalentul a 10 sedinte de fitness, asadar multe persoane merg la saloane, pentru astfel de sedinte. Cu toate acestea, nu trebuie sa investiti o suma mare de bani in astfel de procedee, acum avand posibilitatea de a achizitiona o centura de slabit cu electrostimulare ieftina si buna, asa cum este modelul Beurer EM30.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune centuri de slabit cu electrostimulare

 

Ghidul cumparatorului

Stimularea electrica musculara utilizand curenti de joasa intensitate este o metoda folosita de un timp indelungat in domeniul fizioterapiei, pentru recuperarea locomotoriei si mentinerea tonusului muscular in cazul persoanelor cu deficite neuro-motorii. Tocmai de la acest fapt a plecat si implementarea acestei tehnologii in aparate pentru slabit.

O metoda eficienta din punct de vedere al costului este achizitionarea unei centuri de slabit cu electrostimulare. Aceasta are acelasi efect ca si un aparat de electrostimulare, cu diferenta ca centura poate fi utilizata in confortul propriei locuinte, iar investitia in achizitionarea aparatului se va amortiza intr-un timp deosebit de scurt, astfel incat veti cheltui o suma de bani semnificativ mai mica fata de cea pe care o veti da la saloanele de remodelare corporala.

Inainte de a va intreba “unde gasesc centura de slabit cu electrostimulare la un pret bun?”, trebuie sa stiti cum sa alegeti un astfel de produs. Pentru aceasta, luati in considerare urmatoarele aspecte.Centura de slabit cu electrostimulare - impulsuri electrice - taskNumarul de electrozi: centurile de slabit cu impulsuri electrice sunt de fapt niste centuri late din neopren, pe care sunt montati niste electrozi care produs impulsuri electrice slabe ce trec prin piele si ajung la nivel muscular, unde determina o contractie musculara involuntara, astfel incat muschii dumneavoastra se vor tonifia fara sa depuneti efort.

Numarul electrozilor de pe un astfel de echipament poate varia, majoritatea modelelor fiind prevazute cu 2 sau 4. Cu cat numarul electrozilor este mai mare, cu atat vor fi lucrate mai multe grupe musculare in acelasi timp, scurtand astfel timpul de utilizare. De asemenea, aveti in vedere faptul ca o centura de slabit cu electrostimulare nu poate fi utilizata doar pentru zona abdominala, ci si pentru spate, sau coapse sau spate. Pentru a explora mai multe despre cum anumite practici de ingrijire personala, inclusiv cum depilarea masculină schimbă stereotipurile, va invitam sa cititi articolul nostru dedicat, care abordeaza subiectul dintr-o perspectiva moderna si informativa.

 

Numarul de programe: desi nu este o metoda dureroasa, pentru multi utilizatori, mai ales la inceput, stimularea electrica musculara poate cauza senzatii neplacute. Astfel, este importanta sa alegeti un aparat care sa ofere un numar extins de programe, de intensitati crescatoare, pentru a va permite adaptarea si cresterea puterii diferentiat, pentru fiecare electrod in parte. Cand vine vorba despre o centura cu electrostimulare, pareri suficiente spun ca te obisnuiesti la un moment dat cu intensitatea stimulilor respectivi.

De asemenea, pentru o utilizare eficienta, optati pentru aparate care pot memora programul preferat, astfel incat sa nu efectuati setari manuale la fiecare utilizare. Totodata, alegeti modele cu cronometru, astfel incat sa nu va suprastimulati musculatura, deoarece, asemanator exercitiilor fizice clasice, impulsurile electrice pot determina febra musculara.

 

Pretul si producatorul: pe piata exista o multime de astfel de modele, cu preturi cuprinse intre cateva zeci de lei si sute de lei. Cu toate acestea, sfatul nostru este sa optati pentru modele fabricate de firme de incredere, specializate in producerea unor astfel de produse, precum Beurer, pentru un plus de siguranta a calitatii.

Pentru pareri despre cele mai bune centuri de slabit cu electrostimulare, dar si pentru descrieri detaliate a produselor care va intereseaza, va sfatuim sa apelati cu incredere la oferta magazinelor online. Cu ajutorul acestora veti beneficia de o experienta de cumparare relaxanta si o gama larga de produse, la preturi competitive.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu