Cea mai buna pusca airsoft

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

Modele recomandate in 2024

 

 

KSC M4 MEGA MKM – CQB

 

Aceasta arma este o replica a pistolului-mitraliera american M4, la o scara identica cu originalul. Este echipata cu sistem de tragere pe gaz comprimat, si materialul din care este construita este aluminiul, pentru a fi cat mai realista posibil. Printre diversele avantaje, se poate enumera si posibilitatea de a atasa accesorii precum luneta ori un sistem de ochire prin laser. Pentru a permite utilizatorului un control foarte bun al reculului, intreaga arma este conceputa ergonomic, manevrarea produsului fiind confortabila si eficienta. Patul este facut din polimer pentru a reduce greutatea, iar pusca este destinata atat incepatorilor in acest sport, cat si adeptilor avansati.

Rolurile pentru care aceasta este o arma optima sunt cele de infanterist de prima linie sau pentru foc de acoperire. Ca specificatii tehnice, incarcatorul contine 38 de bile de calibru 6.08 mm, lansate la o viteza de 114 metri pe secunda. Greutatea totala este de 3.2 kilograme (cu doar 200 grame mai usoara decat o pusca M4 adevarata), prin urmare suficient de mica pentru a permite miscarea rapida pe campul de lupta de la o pozitie la alta.

Pentru un incepator care cauta o pusca airsoft ieftina si buna, aceasta este o alegere optima. Sistemul de tragere cu gaz inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji referitor la baterii sau la cedarea motorasului electric, iar constructia robusta si usoara va va permite manevrabilitate optima si precizie adecvata pe teren.

 

 

 

Tokyo Marui M4 CQB-R Recoil Shock Next Generation

 

O copie a pustii americane de asalt M4, Tokyo Marui M4 CQB-R utilizeaza un sistem electric pentru tragerea arcului care lanseaza bilele din incarcator. Sistemul nu se bazeaza pe baterii schimbabile, ci pe un incarcator si un acumulator care, din pacate, nu se livreaza in kitul armei, ci trebuie procurate separat. Partea buna este ca produsul vine in schimb cu multe alte accesorii: dispozitiv cu alimentarea bilelor in incarcator, adaptor pentru incarcarea acumulatorului, o tija foarte utila pentru desfundarea si curatarea tevii, precum si manualul si circa 100 de bile ca munitie.

Ca material, corpul, catarea, parghia de armare si tragaciul sunt metalice, iar patul si manerul sunt din plastic. Prin urmare, modelul este putin mai usor decat alte replici M4, fapt care poate atrage utilizatorii ce cauta sa minimizeze greutatea totala a echipamentului pentru partidele de airsoft. Viteza de lansare a proiectilelor, in schimb, este mai mica decat a altor piese (91 metri pe secunda).

Per total, este un model foarte bun atat pentru incepatori, cat si pentru intermediari si avansati, rolul optim fiind cel de infanterist ori cel de responsabil cu focul de acoperire. Sistemul electric este o optiune subiectiva, unii utilizatori preferandu-l, in timp ce altora li se pare mai atragator cel cu aer comprimat. Cu toate acestea, constructia robusta si fiabilitatea armei o situeaza destul de sus in topurile adeptilor airsoftului de pretutindeni.

 

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune pusti airsoft

 

Ghidul cumparatorului

Airsoft-ul este un hobby sportiv la foarte mare cautare in zilele noastre. O imbinare a tacticii pe teren cu tirul si tragerile, aceasta activitate este atat distractiva cat si utila pentru exersarea simturilor si a reflexelor intr-o simulare de conflict armat modern. Armele de airsoft sunt de regula imitatii ale unor arme de foc reale, diferenta constand in faptul ca folosesc proiectile ne-letale (bile de plastic sau alte materiale similare).

Ghidul acesta va va orienta in alegerea primei astfel de arme. Pentru cine cauta o pusca airsoft la un pret bun, exista cateva idei de baza pentru a selecta modelul adecvat.

Evident, pretul joaca un rol important in sortarea produselor de pe piata, mai ales daca considerati bugetul de care aveti parte. Insa multi adepti ai airsoft-ului sfatuiesc cu tarie novicii sa evite pustile foarte ieftine, pentru ca cel mai probabil sunt si de proasta calitate si vor ceda dupa doar cateva zeci de focuri trase. Ca regula generala, ar trebui sa fiti sceptici fata de orice model cu un pret sub 100 de dolari.

Al doilea pas este sa decideti ce rol veti juca intr-o partida de airsoft, fiecare din acestea avand armele proprii: infanterist la distanta mica, lunetist, sau mitralior. Pentru prima categorie se folosesc pustile de asalt usoare si manevrabile, ori pistoalele de mana. Pentru lunetisti, armele de raza lunga si mare precizie. Iar mitraliorii utilizeaza arme automate de mare putere, care sunt de obicei si destul de grele.

Nu in ultimul rand, selectati ce mecanism de armare vi se pare mai atragator. Bilele de plastic lansate de pustile airsoft sunt puse in miscare prin una din trei metode: gazul la mare presiune (care ofera si un recul realist), arcurile (care sunt trase de mana, de regula pistoalele sau pustile cu luneta fiind echipate cu asa un sistem) sau motorasul electric (care trage automat arcul, insa are nevoie de baterii).

Iata cateva modele de pe piata, descrise in detaliu pe baza caracteristicilor si a diverselor pareri despre cele mai bune pusti airsoft:

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu