Cel mai bun hoverboard

Am modificat articolul ultima data pe: 20.04.25

 

Hoverboard-uri – Opinii si Recenzii in 2025

 

Hoverboardurile au aparut pe piata de cativa ani si deja se bucura de atentie din partea unui segment de cumparatori, in principal tineri, fiind o jucarie si un posibil mijloc de transport alternativ, asa ca pot fi de ajutor cateva criterii de selectie cand vine vorba despre achizitionarea unuia. Gyroor F1 este un exemplu apreciat de catre cumparatorii romani, la ora actuala, acesta fiind un model pentru parinti si copii, limitele de greutate situandu-se intre 20 si 120 kg, viteza sa maxima fiind de 20 km/h, unghiul maxim de urcare fiind de 30 de grade, bateria necesitand doua ore de incarcare, avand 4400 mAh. Un alt produs apreciat este 2Drive Hoverseat Negru

 

 

Tabel comparativ

 

Plusuri
Minusuri
Concluzie

Cel mai bun!

Gyroor F1
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Aceasta optiune pentru adulti si cei mici sustine greutati variabile, intre 20 si 120 kg, permitand oricarui doritor sa incerce un astfel de gadget, viteza sa maxima fiind de 20 km pe ora, cu posibilitatea urcarii pantelor mai abrupte, bateria asigurand o autonomie in jur de 3 ore de utilizare constanta, necesitand doua ore pentru o incarcare completa.

Face parte din categoria produselor mult mai grele decat media, cantarind 16 kg, aplicatia insotitoare putand beneficia de pe urma unui update care sa usureze modificarea luminilor.

Reprezinta o alegere de top pentru romani, imbinand un cost accesibil cu functiile pe care si le doresc atat cei mai mici, cat si adultii in cautarea unei provocari.

A 2-A OPTIUNE!

2Drive Hoverseat Negru
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Acest dispozitiv va ajuta copilul sa descopere din nou scuterul electric cu autoechilibrare, dispunand de o roata pe fata si de manete pentru control, fiind util pentru modele de diferite dimensiuni, de la cele mai mici si pana la cele cu roti de 10 inch, transformand vehiculul intr-un adevarat kart gata de joaca.

Roata din fata poate prezenta rezistenta la rulare, iar ansamblului ii lipseste, din pacate, dispozitivul care pune in functiune masinaria, fiind un scaun pentru karting care necesita si alte investitii.

Pentru ca este insotit de un cost accesibil, se gaseste printre variantele pe care romanii le cumpara des spre a dezvolta dorinta copiilor de distractie si experiente noi.

A 3-a Optiune!

Freewheel Junior Lite Graffiti
Click aici pentru pret! Vezi Pretul Aici

Cu aparatul acesta orice copil isi poate exersa echilibrul si poate incerca o noua experienta, dispunand de o viteza sigura, de 12 km pe ora, si avand o autonomie de pana la 8 - 12 km, dispunand de benzi anti-alunecare pentru ca picioarele si incaltamintea sa nu alunece, pentru o incarcare avand nevoie de numai doua ore.

Greutatea maxima admisa in siguranta este de 50 de kg, un lucru acceptabil avand in vedere ca utilizatorul tinta este copilul, dar unii doritori pot fi nemultumiti ca nu il pot incerca in siguranta.

Bucurandu-se de un cost de achizitie echilibrat, va deveni un cadou ideal pentru cei mici care isi doresc un astfel de vehicul alternativ si o noua metoda de a se distra.

 

 

Pareri despre cele mai bune hoverboarduri

 

Afla ce hoverboard-uri mai cumpara romanii, potrivit topurilor de vanzari ale momentului, din exemplele urmatoare. 

 

 

Gyroor F1

 

Pentru distractia celor mici si a celor mari a fost pus spre vanzare acest vehicul alternativ care poate parcurge distante la viteza maxima de 20 km pe ora, o valoare usor peste medie, garantata de motoarele duble, de 350 W fiecare. 

Bateria din Li-Ion, de 4400 mAh, ofera o autonomie in jur de 3 ore, necesitand 2 ore pentru o incarcare completa, prezentand valori standard. Acest hoverboard, ieftin si bun, pentru adulti si copii, poate sustine minimum 20 kg si maximum 120 kg, prezentand interes pentru toate categoriile de varsta, unghiul maxim de urcare fiind de 30 de grade, asadar, descurcandu-se in panta. 

Nu ii lipsesc boxele Bluetooth, care pot fi controlate folosind o aplicatie pe telefon, spre a pune muzica, putand manevra, de aici, si viteza, autoechilibrul care permite dispozitivului sa stea drept, luminile pe fata sau spate si pentru a primi o diagnoza cand ceva nu functioneaza cum trebuie. 

 

 

Smart Balance™ Premium Brand Regular Thunderstorm

 

Amatorii de senzatii tari si tehnologii inedite isi pot gasi solutia intr-un hoverboard de la Smart Balance, optiunea aceasta avand o putere de 1000 W, care ofera o viteza maxima de pana la 18 km si care se poate folosi pana la un teren cu inclinatie de 45 de grade, fiind utila, in special, pe terenul nivelat, avand in vedere rotile non-pneumatice, de 16 cm in diametru. 

Acumulatorul Samsung de 4000 mAh poate rezista la pana la 15 km parcursi, dupa care va avea nevoie de o incarcare completa, care dureaza pana la 3 ore. Produsul include geanta de transport si incarcatorul, pentru transportare si utilizare rapida, dar nu contine telecomanda. Se poate conecta prin Bluetooth, nelipsind boxele incorporate si LED-urile care se pot programa. 

Pentru a usura munca utilizatorului, se autobalanseaza paralel cu solul, spre a evita riscul accidentarilor. Poate fi folosit de cei care cantaresc intre 30 si 120 kg, asadar, fiind suficient de adaptabil pentru copii si adulti, deopotriva. 

 

 

Tornado M6

 

Cu un nume precum Tornado, utilizatorul se poate astepta la viteze extraordinare din partea vehiculului sau, insa acesta poate sa duca doar pana la 12 km pe ora, suficient, totusi, pentru un incepator intr-ale scuterelor electrice autoechilibrante. Este un hoverboard, la pret bun, pentru copii si adulti, avand o limita minima de greutate de 20 kg si maxima de 110 kg, neexistand surprize in acest sens. 

Unghiul de urcare de care e capabil dispozitivul nu este foarte mare, de doar 15 grade, asa ca se va descurca mai bine pe suprafete mai plane decat pe cele in panta. Rotile sunt mari si voluminoase, cauciucate, pentru a ajuta la mentinerea echilibrului existand si maner. 

Poate parcurge pana la 15 km, o valoare suficienta pentru drumuri scurte sau plimbari in parc, bateria de 4400 mAh avand nevoie de doua ore pentru a se reincarca la nivel complet. Are functie Bluetooth si indicator pentru nivelul bateriei, putand rula singur spre a ajuta la transportare. 

 

 

 

Hoverboard cu scaun 

 

2Drive Hoverseat Negru 

 

Pentru a avea un hoverboard cu scaun cu care copilul tau sa se bucure de o experienta incipienta in karting iti va fi necesara o aplicatie fizica de acest fel, care are un cost de achizitie accesibil, astfel incat oricine doreste sa faca un astfel de cadou sa poata produce o bucurie celor dragi. 

Acest dispozitiv ajuta la asigurarea copilului deoarece el va sta jos si nu va mai fi in pericol de accidentare, roata din fata fiind tare si plina, asa ca poate trepida putin. Produsul este compatibil cu un hoverboard cu roti de 6.5 inch, 8 inch sau 10 inch, putandu-se monta usor pe oricare dintre versiuni. 

Se poate folosi si de catre copii, dar si de adulti, prezentand suficient confort pentru oricare categorie de varsta. Totusi, te vom anunta ca noile pachete de acest fel nu mai includ si hoverboardul propriu-zis, ci doar ansamblul de kart, adica scaunul, fiind necesar sa cumperi tu un scuter autoechilibrant cu roti de dimensiuni compatibile. 

 

 

 

Hoverboard copii

 

Freewheel Junior Lite Graffiti 

 

Un hoverboard pentru copii poate ajuta la dezvoltarea sau imbunatatirea echilibrului acestora, reprezentand o optiune care va sustine greutati intre 20 si 50 de kg, astfel ca si tinerii il pot incerca, daca nu depasesc aceasta greutate, evident, caci altfel pot strica dispozitivul. 

Poate atinge viteza maxima de 12 km/h, o valoare scazuta, dar suficienta pentru un copil, astfel incat acesta sa nu devina un pericol si sa nu se afle si el in primejdie, cand ruleaza pe trotuar. Unghiul maxim de urcare pe care se descurca este de 15 grade, nu foarte mult, deci putem spune ca nu va fi cea mai buna solutie pentru o plimbare in panta. 

Bateria Li-Ion cu un acumulator mic, de 2000 mAh, necesita doua ore pentru o incarcare completa si are o autonomie intre 8 si 12 km, suficient pentru vizite si plimbari de toate felurile. Nu ii lipsesc luminile LED si rotile de 6.5 inch sunt usor cauciucate, pentru a amortiza socurile de impact pe drum denivelat.  

 

 

FreeWheel Complete Graffiti Skull

 

De la brandul FreeWheel vine acest hoverboard pentru copii, care are un pret accesibil, avand in vedere aceasta tehnologie, folosind doua motoare de 350 W fiecare, care dau o viteza maxima de 15 km/h, o valoare mediana, cu care se vor descurca cei mici. Exceleaza cand vine vorba de autonomie, prezentand pana la 20 de km de spatiu strabatut pana cand va necesita o noua incarcare, bateria fiind Li-Ion de 4400 mAh. 

Intre drumuri vei lasa acumulatorul sa se incarce, acesta avand nevoie de 2 – 3 ore pentru a se umple. Se descurca destul de bine si pe drumuri mai in panta, putand urca la un unghi de maximum 20 de grade. In ce priveste greutatea recomandata utilizatorului, aceasta se situeaza intre 30 si 120 kg, existand o marja buna de eroare, astfel incat sa poata fi intreprinsa si de copii, si de adulti. 

Printre functiile si accesoriile amintite se afla sensorul giroscop, care ajuta la manevrarea masinariei, existand difuzoare pentru continutul multimedia si lumini LED care se pot controla din aplicatia insotitoare. 

 

 

FreeWheel F1

 

Iata un hoverboard pentru copii si adulti, care se poate folosi de cei care nu depasesc greutatea de 120 kg. Are lumini LED amuzante pentru cei mici, dar ii lipseste, din pacate, conectivitatea Bluetooth pe care o doresc multi parinti pentru copiii lor. 

Desi nu este chiar cel mai ieftin hoverboard, va dispune de specificatii suficient de bune, mai ales pentru cei mici, viteza maxima de care este capabil fiind de 12 km pe ora, cu un unghi de urcare acceptat de 15 grade, astfel incat sa nu se poticneasca atunci cand ajunge intr-o panta joasa. Totusi, nu va reusi sa urce un deal mai abrupt, de exemplu. 

Foloseste doua motoare standard, de 350 W fiecare, acestea fiind ajutate de bateria din Li-Ion de 4400 mAh, care are un timp de incarcare de 2 ore. Exteriorul din plastic nu este extrem de rezistent deoarece, la socuri brutale cu solul, se poate crapa. 

 

 

 

Hoverboard Hummer 

 

Right Choice Challenger Basic Hummer Off-Road RCB 

 

Pentru experiente inedite pe teren mai accidentat comparativ cu vesnicul trotuar, foloseste un hoverboard Hummer dotat cu roti mai groase si late, care se prind foarte bine pe sol. Optiunea este rapida si puternica, detinand doua motoare de 300 W fiecare si patru senzori giroscopici pentru a conferi stabilitate in momentul mersului. 

Acumulatorul durabil prezinta autonomie la pana la 20 de kilometri, peste media general intalnita, si, ca timp de utilizare, se transpune in 4 ore, avand nevoie de pana la 3 ore pentru a se incarca si a porni din nou la drum. Sustine intre 20 si 100 de kg, fiind adecvat si pentru copii, si pentru adulti, de aceea, se afla printre cele mai bune hoverboarduri clasice din comert. 

Se conecteaza la dispozitive Android si iOS prin Bluetooth si nu ii lipsesc boxele, pentru a putea avea continut audio la indemana, avand si LED-uri puternice astfel incat utilizatorul sa fie vazut si de catre pietoni sau masini, cand e afara in conditii slabe de lumina. 

 

 

Hoverdream Hummer Off Road Blue&Black 143

 

Cu ajutorul unui hoverboard Hummer pentru copii si adulti oricare membru al familiei va putea sa experimenteze cum este sa rulezi folosindu-te de echilibrul propriu pentru a vira. Aparatul acesta, desi e mai subtire, poate sustine intre 25 si 120 kg, avand doua motoare puternice, de 500 W fiecare, care produc o viteza de pana la 20 km pe ora, o valoare variabila in functie de greutate si de conditiile de drum. 

Este un model mai greu, avand 13 kg de masa proprie, si poate urca pe teren cu o inclinatie de maximum 20 de grade, descurcandu-se suficient de bine pentru a fi luat in plimbari prin oras. Bateria Li-Ion are 4400 mAh, o valoare standard pentru astfel de gadgeturi, si poate prezenta o autonomie intre 10 si 20 de km, divergentele de numar fiind cauzate de conditiile de drum si greutatea utilizatorului. 

Nu ii lipsesc boxele, pentru ca utilizatorul sa asculte muzica in timp ce se plimba, si conexiunea se face prin Bluetooth, cu telefonul. Rezista la apa si praf si rotile sunt mari, de 8.5 inch, pentru stabilitate superioara. 

 

 

 

Baterie hoverboard 

 

Hoverwheel BH-S

 

Cand ai nevoie de un acumulator in plus sau pentru a-l schimba pe cel vechi, care nu mai rezista si unde autonomia a scazut considerabil si nu te mai multumeste, poti cauta prin magazinele online, unde dai peste tot felul de piese. 

Aceasta baterie de hoverboard este compatibila cu dispozitivele Hoverwheel, avand o capacitate standard, de 4400 mAh, fiind formata din 20 celule, fiind facuta din Li-Ion, standardul pentru astfel de piese. Se poate folosi pentru scutere electrice cu autoechilibrare de toate tipurile, de la cele mici, de 6.5 inch, si pana la cele cu roti de 10 inch, cu sau fara maner. 

Durata de incarcare a unui astfel de obiect este de 2 ore, autonomia sa variind in functie de cat de puternic este motorul, de conditiile de vreme si de greutatea utilizatorului, de exemplu. Poate fi un acumulator de rezerva incarcat, pe care il iei cu tine cand iesi la plimbare, astfel incat sa nu trebuiasca sa porti hoverboardul in rucsac. 

 

 

 

Ghid de cumparare 

 

Hoverboardul, sau scuterul electric autoechilibrat, este un dispozitiv pe baterii care seamana cu un scuter electric clasic, dar este mult mai compact, pentru care nu este nevoie de un permis de conducere. Foloseste o baterie reincarcabila si reprezinta o modalitate distractiva si alternativa carburantilor de a ajunge dintr-un loc in altul, la plimbare, la serviciu sau la scoala. Tehnologia aceasta implica o manevrare fara necesitatea manerului, ci doar prin miscarea corpului. Cand nu ai mai avut de-a face cu un astfel de dispozitiv, cum stii care e cel mai bun hoverboard pe care sa il folosesti cat de des doresti sau pe care sa il faci cadou copiilor?

Tipuri: Avem de-a face cu variantele clasice, cele in stil airwheel, cele de tip karting si cele pliabile sau cu maner. 

Varianta clasica, pe care o cunoaste toata lumea, de hoverboard, la un pret bun, se gaseste cel mai facil pe nisa de piata romaneasca, functionand prin aplicarea presiunii pe cele doua palete pe care se pun picioarele. Este formata din doua roti unite de doua placi la mijloc, pe un pivot central, astfel incat sa lucreze independent si sa permita intoarcerile si schimbarea directiei. Se foloseste usor, intuitiv, si poate fi carat fara probleme. Costurile variaza in functie de brand si produs. 

Airwheel-ul nu este la fel de des intalnit pe piata autohtona, fiind un articol de nisa ce foloseste o singura roata ori doua situate in apropierea axului central. Necesita un grad mai ridicat de echilibru decat cel deja mentionat, fiind mai dificil de condus. Se depoziteaza usor si poate fi plasat in spatii inguste, dar costul de achizitie este mai mare. 

Un hoverboard cu scaun va semana, mai degraba, cu un vehicul pentru karting, de regula, scaunul vanzandu-se separat de vehiculul in sine, putandu-se adauga unuia deja existent si compatibil. Asadar, necesita o investitie mai generoasa. Totusi, copii se bucura de aceasta inventie care este mult mai usor de incercat, deoarece nu necesita echilibrul si folosirea corpului pentru navigare, in aceeasi masura. 

Scuterul pliabil sau cu maner poate include o platforma de tip ghidon, de care utilizatorul se poate tine cand merge, pentru a avea stabilitate mai mare. 

 

Autonomia bateriei: Deoarece vorbim despre un dispozitiv electric, acumulatorul are o importanta majora, fiind cel care da autonomia aparatului. Desi exista mai multe tipologii, bateriile Li-Ion sunt cel mai des intalnite si apreciate in hoverboarduri, la preturi bune, la ora actuala. Capacitatea bateriei este masurata in mAh (miliamperi pe ora), media fiind de 4000 mAh, si, cu cat mai dificil stii ca va fi drumul efectuat cel mai des, cu atat mai mare ar trebui sa fie aceasta valoare. 

Acumulatorul ar trebui sa se poata incarca repede, pentru a putea iesi la plimbare sau pentru a o continua cat mai repede. O durata medie pentru incarcare este de 2 – 3 ore. 

Autonomia efectiva, deci nu neaparat cea specificata in descrierea aparatului, este influentata de diferiti factori, precum inclinatia drumului, greutatea utilizatorului, viteza maxima. De regula, gasesti in specificatiile produsului care este durata maxima de care e capabil, o medie buna fiind de 20 km. 

 

Capacitate de sustinere: Indica ce tip de utilizator va urca pe hoverboarduri, ieftine si bune, existand o variatie foarte mare. Greutatea acceptata se situeaza intre 20 si 130 de kilograme, iar, daca este depasita, vehiculul se poate suprasolicita si strica. Si cand greutatea este sub limita minima (gasita la modelele pentru adulti) este posibil ca aparatul sa nu se activeze, deoarece nu este folosita suficienta presiune pe pedale. 

Te vei uita la acest aspect atunci cand faci o achizitie deoarece, in cazul unui copil mai mic, de exemplu, vei lua in considerare greutatea si forta acestuia si te vei adapta spre un model pentru copii. 

 

Viteza maxima: Variaza de la un model la altul, bineinteles, media situandu-se intre 12 si 18 km pe ora. Este influentata de unghiul de urcare sau coborare, de greutatea utilizatorului si de conditiile de mediu, insa iti ofera un punct de plecare, pentru a sti la ce sa te astepti. Pentru inceput, este evident ca nu ai nevoie de un model prea rapid, caci poti pierde repede controlul si poti cadea sau te vei accidenta. 

Potrivit multor parinti, si nu numai, dupa cum reiese din variate pareri despre cele mai bune hoverboarduri, sunt de preferat modelele cu alarma la viteza, pentru a-i proteja si pe cei din jur daca te afli in parc si testezi puterea dispozitivului. Mentionam ca puterea standard a unui aparat este de 350 W x2, adica fiecare din cele doua motorase va avea o putere de 350 W. 

Functii si accesorii: Exista diferite lucruri care pot ajuta la experienta minunata a vehiculului alternativ. 

Unghiul de urcare indica cat de abrupta poate fi panta pe care o urca utilizatorul, variind intre 10 si 45 de grade. Depinde de relieful din zona in care locuiesti daca acest parametru are importanta sau nu. 

Printre lucrurile pe care le pot incerca mai ales copii se afla hoverseat-ul, o masinarie simpla ce ajuta la jocuri si competitii. Husa de hoverboard ajuta la transportarea si depozitarea dispozitivului, existand si telecomenzi care ajuta la setarea vitezei sau a LED-urilor ori boxelor Bluetooth, daca acestea exista. 

Sunt modele cu roti pline, mai tari, si cele cu pneuri, mult mai costisitoare, ce-i drept, dar care se descurca si deasupra unui teren mai dificil. 

 

La final, nu iti mai spunem decat sa te uiti si in magazinele online, acolo unde poti descoperi modele bune la preturi atractive, incurajate si de recenzii din care iti poti face o parere aditionala. 

 

 

 

Intrebari frecvente 

 

Cum functioneaza hoverboardul?

Hoverboardul este un scuter electric auto-echilibrant care se poate deplasa in orice directie si care are doua mici platforme pe care vei pune picioarele, inclinandu-ti corpul inainte pentru a prinde viteza si inapoi pentru a frana sau merge inapoi. 

Dintr-o perspectiva tehnica, foloseste motoare electrice si senzori giroscopici care detecteaza viteza si directia si trimit informatia mai departe la placa de baza, de unde va avea loc declansarea miscarii aparatului. 

Ce incarcator de hoverboard imi trebuie?

In pachetul articolului primesti si alimentatorul necesar, al carui mod de conectare poate depinde de la un model la altul. In esenta, e vorba despre un cablu de incarcare cu stecher pentru priza cu impamantare, spre a evita scurtcircuitul, care are, la celalalt capat, o mufa cu pini ce se va conecta la portul de incarcare al hoverboardului. 

 

Cat costa un hoverboard?

Un hoverboard ieftin, de 400 lei, sa zicem, vei gasi pe siteurile cu produse second-hand sau la categoria de produse resigilate a magazinelor online, caci preturile sunt, in general, invartite in jurul valorilor mediane de 800 – 1000 lei. Cu cat este vorba despre un brand mai cunoscut si cu reputatie pozitiva pe piata, costul de achizitie poate creste. 

 

 

 

Top 4 motive sa iti cumperi un hoverboard

 

Daca te gandesti sa iti iei un hoverboard, dar nu esti inca pe deplin convins, poate aceste motive iti vor da imboldul necesar. 

Reducerea costurilor

Desi este, mai mult, o jucarie pentru copii, hoverboardul ajuta si la economisire, cand il folosesti drept mijloc de transport alternativ, putand avea o autonomie de 15 km, suficient pentru un scurt drum pana la magazin, de pilda. 

 

Inveti ceva nou

Cand doresti sa acumulezi noi abilitati sau crezi ca ar fi timpul sa lucrezi la echilibru, un astfel de dispozitiv poate fi de ajutor, avand in vedere ca modul de functionare implica sa ai stapanire asupra pozitiei tale. E un produs pentru noile generatii, dar si persoanele trecute de prima tinerete se pot bucura de o experienta noua. 

 

Este prietenos cu mediul inconjurator

Pentru ca nu foloseste combustibili fosili, ci se incarca la priza, hoverboardul are o amprenta redusa asupra mediului. Nu emite gaz si noxe si nu necesita incarcare constanta, dispunand de acumulatori cu o durata de viata lunga. 

Designul portabil

Pentru ca este un produs compact, hoverboardul clasic poate fi transportat in mana atunci cand nu se poate folosi strada sau trotuarul. Pentru ca exista limite pe unde poti merge cu masina sau motocicleta, gadgetul acesta devine de ajutor cand explorezi parcurile din zona urbana, de exemplu, fara a fi inconfortabil. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu