Cel mai bun kart cu pedale pentru adulti

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Dino Cars Side Car ZF

 

Potrivit pentru zilele frumoase, in care iti doresti sa faci o plimbare cu familia in aer liber, cartul Dino Cars Side Car ZF este un model cu doua locuri si scaune ajustabile in 5-6 puncte, care pot fi adaptate la inaltimea oricarei persoane cu varsta intre 5 si 99 ani.

Pneurile late, cu anvelope pneumatice, si janta cu rulmenti confera stabilitate si control pe traseele off-road si terenuri accidentate. Kartul include sistem ZF, cutia de viteze permitand atat deplasarea cu pedalele libere, cat si miscarea in spate prin actionarea acestora in revers.

Are dimensiunile de 175 x 95 x 95cm si o greutate de 55kg, elemente de care este bine sa tii cont atunci cand decizi unde il vei depozita atunci cand nu il folosesti. Este fabricat in Germania, iar pachetul de livrare pe care il vei primi include accesorii diverse, utile in timpul deplasarii (oglinzi, far, stop, steag, sonerie, goarna si girofar).

 

 

 

Dino Cars Trophy BF1

 

Este un model fabricat in Germania, cu un singur scaun, potrivit pentru persoane cu varsta intre 5 si 99 ani care se incadreaza in limitele maxime de inaltime (1.90m) si greutate (120kg) specifice acestei versiuni. Spatiul alocat utilizatorului se poate regla prin intermediul scaunului ajustabil.

Sistemul BF1 integrat permite deplasarea libera, fara actionarea pedalelor, dar si miscarea in fata sau in spate, dupa necesitati, prin intermediul acestora. Comportamentul calitativ si stabilitatea pe teren accidentat sunt asigurate cu ajutorul pneurilor late, axului oscilant si al directiei cu bielete care confera echilibru pe traseele denivelate.

Volanul sport, confortabil si usor de manevrat este acoperit cu plastic, iar scheletul din aliaj este vopsit in culorile negru si verde. Are dimensiunile de 150 x 85 x 80cm si greutatea de 45kg. Il poti achizitiona impreuna cu oricare dintre urmatoarele accesorii optionale: far, stop, oglinzi, steag, girofar (pentru semnalizare vizuala), goarna, sonerie si scaun pentru pasager.

 

 

 

Dino Cars Sport

 

Aceasta versiune de la Dino Cars este un kart cu pedale pentru adulti, ieftin si bun, de calitate germana, potrivit pentru segmentul de varsta 5 – 99 ani. Ofera functiile de baza de care ai nevoie pentru a te putea bucura de plimbarile in aer liber, pe orice tip de teren.

Axul oscilant iti asigura stabilitatea pe traseele preferate de deal sau munte, iar directia cu bielete iti permite un control facil al orientarii vehicului. Este unmodel de kart usor de depozitat in orice garaj sau zona acoperita, avand dimensiunile de 150 x 80 x 80cm si greutatea de 40kg.

Spatiul alocat soferului poate fi adaptat prin intermediul scaunului reglabil, iar volanul de tip sport, acoperit cu plastic rezistent, ofera usurinta in manevrare. Este un model durabil, cu roti de cauciuc, cu scheletul vopsit in culorile negru si rosu si cutie de viteze care sustine deplasarea atat in fata, cat si in spate prin actionarea pedalelor si miscarea cu pedalele libere (nu este nevoie sa pedalezi permanent).

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune karturi cu pedale pentru adulti

 

Un kart cu pedale pentru adulti, la un pret bun, este o varianta inedita si extrem de placuta de petrecere a timpului liber, impreuna cu prietenii sau familia. Este piesa principala intr-o activitate relaxanta si sportiva, fara a necesita o conditie fizica excelenta sau un efort prea mare. Dezvolta in schimb reflexele si coordonarea.

 

 

Pentru ca inseamna o investitie semnificativa si e important sa alegi un model de calitate, pentru siguranta ta, iti spunem mai jos ce elemente trebuie sa iei in considerare cand cauti un astfel de vehicul.

Pentru ca il poti folosi in activitati cu membrii familiei, e important sa te gandesti bine inainte sa alegi intre modele cu un scaun, cu doua sau cu patru. Din punct de vedere al categoriei din care fac parte, modelele pentru adulti sunt de fapt optiuni pentru varsta 5 – 99 ani, motiv pentru care este important sa ai posibilitatea de reglare a scaunului si ghidonului, astfel incat sa le poti potrivi la dimensiunile mai multor persoane.

Producatorul si certificatul de garantie sunt doua elemente care te pot ghida in decizie. Alege un brand cu cel putin cativa ani de vechime pe piata si numeroase modele in oferta (Berg, Dino Cars, Ferbedo) si opteaza pentru versiuni cu garantie de minim 24 luni.

Din punct de vedere tehnic, directia cu bielete si axul oscilant iti ofera o mai mare stabilitate a kartului pe terenuri denivelate si traseele tale off-road, reducand inclinarea si balansul masinii la diferentele de nivel. Unele modele permit deplasarea atat in fata, cat si in spate, prin simpla actionare a pedalelor.

Un alt criteriu important de care trebuie sa tii cont este accesibilitatea pieselor de schimb. Cel mai simplu mod de a evalua acest lucru este sa verifici in magazinul online de unde comanzi modelul, daca comercializeaza si aceasta categorie de produse sau sa cauti informatiile pe site-ul producatorului sau la reprezentanta, daca au in Romania.

Cea mai rapida modalitate de a gasi un produs care sa se potriveasca necesitatilor tale, este sa il cauti online, dupa cum recomanda si numeroase pareri despre cele mai bune karturi cu pedale pentru adulti. Noi am selectat mai jos, cateva modele foarte populare cu care poti incepe cautarile.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu