contact
contact

Cum citești dealerul de la cazinourile online?

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Jocurile de masă online sunt o categorie indispensabilă pe platformele de joc ale cazinourilor. Faptul că acestea redau cât mai bine atmosfera dintr-o sală de joc reală face ca numărul jucătorilor să crească. Apoi, elemente precum RTP-ul și varietatea meselor de joc din cazinouri fac ca jocul să rămână captivant în continuare.

Jocurile de masă precum ruleta, Blackjack și Baccarat sunt o completare perfectă în portofoliile de joc ale cazinourilor. Pe lângă acestea, celelalte categorii de joc oferă diversitate jucătorilor. Temele bine alese și categoriile de pe paginile principale ajută clienții să caute mult mai ușor produsul dorit. Pariurile sportive, jocurile de bingo și de loto sunt oferte tentante pentru mulți. Astfel, jucătorii pot alege să joace Slotul Shining Crown sau să se alăture altor pasionați la mesele live de poker sau bingo.

Desigur, în ultimele cazuri menționate ai șansa de a-ți testa abilitățile de citire a unui dealer live!

 

Măiestria citirii chipului dealerului de la masă

Un aspect caracteristic jocurilor live este prezența dealerului. Acesta coordonează întregul joc și oferă lămuriri jucătorilor prezenți la masă. Înțelegerea semnalelor transmise indirect de către acesta poate fi de un real folos. Acestea pot fi înțelese prin analizarea mai multor aspecte. Aici pot fi incluse și viteza de distribuire a cărților și modul de gestionare a partidei de joc.

Pentru a desluși semnalele transmise de către dealer, este nevoie de concentrare. De exemplu, un dealer încrezător în sine poate da de înțeles că are cărți sau o mână bună. Pe de altă parte, mișcările ezitante pot indica nesiguranță sau cărți slabe.

Toate elementele limbajului non-verbal trebuie să fie luate în considerare. Expresiile faciale, mișcarea mâinilor, privirea – toate pot da de gol dealerul în privința intențiilor sale. Evitarea contactului vizual poate da de înțeles că dealerul nu este sigur pe mâna sa de cărți. Însă, dacă acesta este zâmbitor și chiar relaxat, cărțile sale ar putea fi bune.

Totodată, poate fi intuită și calitatea mâinii pe care dealerul o împarte. Indiciile utile în acest sens sunt felul de manipulare și de aranjare a cărților. Mișcările pot fi ferme, rapide, sau deopotrivă ezitante și lente.

Un alt aspect care ar merita evaluat este însăși consistența jocului. Pot fi observate mișcările repetitive ale dealerului și strategia de joc pe care acesta o pune în practică. Prin asocierea anumitor mișcări cu etapele de evoluție a jocului se poate crea un tipar de referință a mișcărilor dealerului.

 

Trucuri pentru îmbunătățirea citirii dealerului

Chiar dacă dealerul nu se află fizic în fața jucătorului, semnalele transmise pot fi citite ca și în realitate. Anticiparea mișcărilor sau intuirea cărților poate fi de folos în câștigarea jocului. Acestea pot influența deciziile luate de jucător și progresul partidei de joc. Toate aceste semnale pot juca un rol important în organizarea strategică a jocului.

Însă, pentru a ajunge să citești cu ușurință aceste semnale subtile este nevoie de atenție și de multă practică. Iată câteva lucruri pe care le poți pune în practică pentru a citi semnalele transmise de către dealer:

• modul de distribuire a cărților de joc: trebuie să fie observate tiparele repetitive, fluctuațiile și mișcările executate în anumite etape ale jocului. Înaintea unei mâini importante, dealerul ar putea executa anumite mișcări constant.

• interacționarea cu cărțile de joc: modul de interacționare a dealerului cu cărțile poate da de înțeles anumite lucruri. Trebuie observate expresia sa facială, privirea și mișcările.

• consistența jocului: este recomandat să se observe apariția mișcărilor bruște sau schimbarea tacticii de joc. Aceste aspecte trebuie să fie asociate cu mâinile prezente în joc.

• consultarea comunităților online: membrii comunităților online formate din jucători de cazino pot oferi detalii prețioase. De la aceștia se pot afla moduri interesante de interpretare a semnalelor transmise de către dealer.

 

În concluzie

Interpretarea semnalelor transmise de către dealer poate fi de ajutor. Toate acestea, împletite cu un dram de noroc, pot duce la un rezultat favorabil al partidei de joc. Este necesară însă multă practică, analiză și atenție.

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu