Glucometru Beurer GL 44 

Am modificat articolul ultima data pe: 20.05.24

 

Avantaje

Confera siguranta prin faptul ca este testat clinic.

Este rapid si usor de folosit.

Are la baza o tehnologie avansata.

Integreaza un afisaj XXL cu lumina albastra.

 

Dezavantaje

Acest model de glucometru vine la pachet cu un set de accesorii, printre care 10 ace si 10 benzi de test Etui. Faptul ca acestea se gasesc mai rar in farmacii poate reprezenta un mic dezavantaj. In schimb, ele pot fi comandate online oricand.

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

 

Un glucometru Beurer GL 44 este o alegere potrivita in momentul in care cauti sa obtii rezultate sigure. Sanatatea ta este cea mai importanta, iar masurarea periodica a glicemiei te poate ajuta sa previi anumite situatii sau macar sa iti explici anumite stari. Poti face acest lucru atat intr-un cabinet specializat, cat si acasa. Testat clinic, modelul Beurer verifica in primul rand doza de sange, masurarea fiind posibila doar in cazul unui probe suficiente. Cu ajutorul lui vei putea marca valorile masurate, astfel incat sa ai un management optim al diabetului.

Cele mai bune glucometre sunt rapid si usor de folosit, pentru a face experienta de utilizare cat mai placuta. Durata de masurare a glucometrului Beurer atinge circa 5 secunde, iar accesoriile care vin la pachet cu acesta te ajuta sa finalizezi procesul fara batai de cap. De exemplu, benzile de test extralate sunt elemente care contribuie considerabil la o utilizare usoara. Un aport impresionant il au si display-ul mare iluminat, slotul iluminat si benzile suplimentare largi de testare.

 

Tehnologia avansata pe baza careia functioneaza acest glucometu il pozitioneaza printre cele mai bune aparate de acest tip de pe piata. In primul rand, este prevazut cu o interfata pentru PC care cuprinde statie de andocare, cablu si software GlucoMemory, disponibile separat. Este compatibil cu Diabass si SiDiary, ceea ce inseamna ca vei putea sa tii evidenta si sa-ti analizezi rezultatele intr-un mod foarte confortabil. Aceasta metoda poate fi integrata si intr-o forma de tratament sau terapie pe care o stabilesti cu doctorul tau. Poate conduce la imbunatatiri considerabile, eliminand posibilitatea agravarii anumitor stari. Cel mai bun glucometru integreaza setari extra. Modelul de la Beurer, spre exemplu, poate fi calibrat pentru plasma. De asemenea, include doua baterii de litiu.

 

Un glucometru de la Beurer ieftin si bun integreaza, in primul rand, un afisaj mare si clar, ce poate fi folosit cu usurinta si incredere, inclusiv de catre persoanele mai in varsta. Pe langa acest lucru, ecranul incorporeaza si o lumina albastra care accentueaza contrastul, generand date extrem de lizibile. Rezultatele obtinute sunt stocate in memoria dispozitivului, atingand valoarea maxima de 480 de valori masurate. Astfel, aparatul iti da ocazia sa compari rezultate zilnice, saptamanale, chiar si lunare, in functie de frecventa cu care le masori. Totodata, utilizandu-l, poti obtine valoarea medie a glicemiei pentru 7, 14, 30 sau 90 de zile.

 

Concluzie

Glucometrul Beurer GL 44 integreaza o tehnologie avansata care genereaza rezultate corecte si, implicit, siguranta si incredere. Reprezinta o investitie avantajoasa, avand in vedere suportul pe care il ofera. Este rapid, masoara numai in cazul in care proba de sange este suficienta si este testat clinic.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu