Pareri despre Ab Dual Trainer Kondition

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

E un produs pentru folosire in siguranta, acasa, cu un mod de functionare intuitiv. 

Sustine pana la 100 de kg, suficient pentru multe tipuri de utilizatori. 

Permite realizarea unor exercitii variate pentru multiple grupe de muschi. 

Asamblarea este rapida si usoara, chiar si pentru persoane ce nu au avut de furca cu aparate de fitness in trecut. 

Prezinta un mini-calculator care tine evidenta repetitiilor. 

 

Dezavantaje:

Sistemul de ajustare pentru inaltime poate fi ineficient pentru utilizatorii de inaltime mare, devenind mai incomod cu cat utilizatorul este mai inalt, sistemul special pentru amplasarea genunchilor putand duce la dureri la nivelul acestora, in timp, dovedindu-se inconfortabil, rulmentii care fac mecanismul sa se miste putandu-se eroda repede si neuniform. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Cand inceperea exercitiului fizic in vederea tonifierii sau a modificarii aspectului corporal se face acasa, posibilul utilizator va cauta tot felul de echipamente care sa il ajute, iar unul dintre ele este acest aparat de fitness Ab Dual Trainer Kondition care poate fi utilizat si de cei care au deja cunostinte in ce priveste exercitiul fizic, dar si de novici care acum intra in contact cu o banca sportiva. 

Sistemul intuitiv de functionare este ajutat si de un ghid cu exercitii diversificate, riscul accidentarilor la intrebuintare fiind minim. 

 

 

Pentru ca multe tipuri de doritori sa poata incerca aparatul, acesta prezinta o siguranta la intrebuintare de cei ce cantaresc pana la 100 de kg, existand si cazuri in care persoane mai corpolente au facut abdomene cu succes, desi nu este recomandata depasirea sarcinii maxime admise, din motive de siguranta. Totodata, prin achizitionarea unui astfel de aparat, motivatia necesara slabitului poate creste, avand in vedere ca dispozitivul se va afla mereu la nivelul ochilor. 

Desi este promovat drept un aparat pentru abdomene, produsul acesta este capabil sa ajute si in cazul altor grupe musculare, permitand incercarea unor antrenamente diferite, care nu exerseaza doar muschii abdominali, ci si bratele, picioarele sau spatele, in special cand sunt adaugate si doua gantere. 

In acest mod, corpul va fi modificat pe deplin, in timp, pe masura ce regimul sportiv este mentinut, daca i se asociaza si un regim alimentar adecvat, in cazul celor care doresc sa slabeasca, in special. 

Avand in vedere ca e un model pliabil, poate fi strans repede cand nu se foloseste, pentru a nu incurca in camera, iar asamblarea sa la primire este usoara si se face repede, fara probleme. In cazul in care cel care asambleaza articolul are nevoie de ajutor, acesta va fi dat sub forma instructiunilor din pachet, in limba romana, insa nu ar trebui sa dureze prea mult, procesul fiind unul simplificat. 

Pentru a fi mai usor sa se mentina numarul de repetitii in cazul exercitiilor care folosesc sistemul culisant, articolul are in partea superioara un mic calculator care le numara. Astfel, se tine mai usor evidenta efortului depus si pot fi realizate modificari. 

 

Concluzie:

Articolul acesta ajuta la tonifiere si chiar la slabire acasa, din sanul propriului camin,  pentru cei care nu doesc sa se alature unei sali de fitness, reprezentand un aparat util si usor de intrebuintat, chiar si pentru novici, necesitand, totusi, determinare si perseverenta in vederea observarii rezultatelor, care nu vor fi imediate. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu