Pareri despre Ab Generator Fittronic AB101

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Este un aparat usor de folosit, si de catre novici, si de persoanele care nu se afla la primul dispozitiv sportiv pentru acasa. 

Se foloseste pentru modelare corporala si slabit, cand e insotit de un regim adecvat. 

Este pliabil, pentru depozitare facila in afara spatiului utilizabil. 

Poate antrena abdomenul, fesele si bicepsii, avand multiple grade de dificultate. 

Confortul este asigurat de role din spuma pentru genunchi si manere cu cauciuc, pentru apucare antiderapanta. 

 

Dezavantaje:

Aparatul de numarare a repetitiilor facute se poate defecta sau nu este suficient de precis in cazul unor utilizatori, rolele care culiseaza putand fi considerare fragile, in unele cazuri (in special cand se depaseste greutatea maxima recomandata), designul putand parea subred, avand in vedere barele de sustinere subtiri. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Cei care doresc sa isi modifice structura corporala, dar nu sunt inca pregatiti sa se duca spre cea mai apropiata sala de fitness, preferand sa se ocupe de aspectul fizic si imbunatatirea acestuia acasa, isi pot indrepta atentia spre unul din multele aparate pentru abdomene, dintre care se distinge modelul Ab Generator Fittronic AB101, care a fost promovat si pe diferite canale media. Articolul este unul usor de inteles, fiind insotit si de instructiuni de utilizare, permitand oricarui incepator sa isi antreneze muschii. 

 

 

Este indicat folosirii pentru remodelare corporala sau chiar pentru slabit, putand da rezultate foarte bune, in special atunci cand este insotit de un stil de viata sanatos, cu o dieta bogata in fructe si legume si alte mancaruri cat mai putin procesate. 

Totusi, cumparatorul nu ar trebui sa se gandeasca la faptul ca dupa primele repetitii va vedea modificari, fiind necesara determinarea si urmarea unui program intensiv pentru o perioada variabila de timp, care depinde si de stilul de viata si de particularitatile metabolice ale utilizatorului. 

Pentru a nu ocupa spatiu si a incurca atunci cand nu este intrebuintat, aparatul poate fi pliat si strans intr-o debara ori in spatele unei piese de mobilier. In acest mod, nimeni nu se va incurca de el, dar poate fi pastrat la vedere, pentru a starni interesul si a fi intrebuintat periodic, de cel putin trei ori pe saptamana, pentru inceput. 

Chiar daca este un aparat de abdomene, in primul rand, el poate ajuta si la scaderea centimetrilor din alte zone, precum de pe fese sau brate. Acest lucru se intampla deoarece si membrele sunt intrebuintate in momentul in care se desfasoara activitatea ridicarii si a incordarii abdominale, muschii bratelor si picioarelor incordandu-se si ei. 

Iar, pentru a provoca si persoanele ce au deja o constitutie sportiva, are multiple trepte de dificultate ce pot fi folosite progresiv, pe masura ce muschii se obisnuiesc cu rezistenta aparatului. 

In vederea mentinerii confortului in timpul repetitiilor, in dreptul genunchilor se folosesc niste role din spuma menite a evita aparitia durerilor articulare sau osoase, in timp ce mainile vor fi ajutate de niste manere cu invelis din cauciuc antiderapant, pentru ca exercitiul sa fie realizat pe deplin, la fiecare repetitie. 

 

Concluzie:

Imbinand un cost de achizitie generos cu utilitatea unui aparat pentru abdomene, oferta aceasta se adreseaza segmentului de piata format din persoane care doresc sa slabeasca in confortul propriului camin si care isi permit sa sacrifice temporar spatiul necesar exersarii, fiind ajutat de grade crescatoare de dificultate si o constructie comoda. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu