Pareri despre Actuell t2000i

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Este dotata cu mai multe programe pentru a te ajuta sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Poate fi folosita atat de incepatori, cat si de sportivi de performanta, avand o gama larga de viteze.

Vine dotata cu mai multi senzori si cu functii dedicate pentru a putea monitoriza diferite aspecte de interes pentru tine.

Este compacta si usor de transportat.

 

Dezavantaje:

Greutatea maxima suportata de acest model de banda de alergare este de 110 kg, asa ca, daca ai o greutate mai mare, trebuie sa te indrepti catre un alt produs care sa fie compatibil cu dimensiunile tale. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este o banda de alergare electrica Actuell T2000i, ce vine cu 12 programe de antrenament, pe care le poti alterna pentru a nu deveni un moment plictisitor si, de asemenea, pentru a putea alterna antrenarea diferitelor grupe de muschi. In plus, te poti baza pe un program dedicat pentru arderea caloriilor ce te ajuta sa slabesti. Banda poate fi folosita si de catre persoanele mai in varsta care nu mai pot alerga, avand programe de plimbare, de mers, de tonifiere. 

 

 

Poti sa reglezi cu usurinta gradul de dificultate si viteza de alergare pentru a se adapta pe nivelul tau pe performanta. Astfel, pentru un incepator, este ideal nivelul plat si o viteza de 0,8 km pe ora, iar pentru un sportiv antrenat nivelul de inclinare numarul 3, combinat cu o viteza de deplasare de 12 km pe ora ii ofera o provocare buna pentru antrenament.

Senzorul pentru monitorizarea pulsului si a ritmului cardiac este de interes pentru orice persoana, iar in plus pe monitor mai poti vedea distanta parcursa, caloriile consumate, viteza de deplasare. Pentru siguranta vine prevazut cu o cheie magnetica ce opreste automat banda in caz de accidente. Sistemul de amortizare a socului din timpul alergarii este foarte util pentru a fi un produs silentios si cu o functionare facila.

Asamblat gata de functionare are o lungime de 160 cm, o latime de 70 cm si o inaltime de 130 cm putand fi plasat cu usurinta in casa. In caz ca nu il folosesti o perioada de timp il poti plia (ajungand la o dimensiune de 80 x 70 x 138 cm) si, avand in componenta roti, il vei putea transporta fara ajutor unde doresti sa il depozitezi. 

Este comod de folosit atat de persoane inalte, cat si de cele scunde, fiind util pentru toti membrii familiei. Covorul de rulare este generos pentru a nu te incomoda la miscare ( 122 x 42 cm), chiar daca porti un numar mai mare la incaltaminte si ai un pas cu deschidere mare. 

 

Concluzie:

Pentru cei care isi doresc sa faca miscare acasa, aceasta banda de alergare electrica, utila pentru toti cei din familie, cu 12 programe diferite, cu port MP3 pentru a nu te plictisi in timpul antrenamentelor, cu 3 niveluri de dificultate si viteze cuprinse intre 0,8 – 12 km/ora, la un pret bun, poate fi o buna achizitie. 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu