Pareri despre bicicleta eliptica TechFit E400

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Permite antrenarea mai multor zone ale corpului, datorita manerelor.

E un model magnetic, ceea ce inseamna ca nu necesita priza de alimentare. 

Nu este foarte grea si nici nu are dimensiuni exagerate, fiind potrivita pentru locuintele in care nu exista foarte mult spatiu. 

E dotata cu functii speciale ce o fac sa fie placut de utilizat.

Poate sustine o greutate destul de mare, de 130 kg. 

 

Dezavantaje:

Marea problema la acest produs consta in faptul ca e ceva mai dificil de instalat, iar din cele spuse de utilizatori nici manualul cu instructiuni nu ajuta prea mult in acest sens. Va trebui sa te inarmezi cu rabdare, deoarece va dura circa doua ore toata operatiunea si eventual sa cauti filmulete pe Internet, care sa te lamureasca mai bine in privinta modului in care trebuie sa procedezi pentru a fi totul cat mai simplu. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Primul avantaj pe care vrem sa-l discutam cu privire la aceasta bicicleta eliptica e faptul ca ea va aduce mari beneficii pentru organism, deoarece iti va permite sa antrenezi o multime de muschi. Avand in vedere prezenta manetelor mobile atat sus cat si jos, ea va antrena atat zona inferioara a corpului, cat si pe cea superioara. Practic, vei simti cum iti lucreaza toti muschii, de la cei din zona gambelor, pana la solduri, abdomen si brate. 

 

 

Un alt plus al acestui model e acela ca e de tip magnetic, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de alimentare. Functioneaza pe baza fortei pe care o vei furniza tu. Astfel, o poti aseza cu usurinta oriunde iti e mai comod – balcon, hol, dormitor etc. 

Aceasta bicicleta eliptica e de multe ori modelul preferat de catre persoanele care au o locuinta ceva mai mica, deoarece nu ocupa foarte mult spatiu. Masoara doar 105.8 x 57.2 x 158.8 cm, la care bineinteles trebuie sa mai adaugi si spatiul necesar miscarilor pe care va trebui sa le faci in timpul intrebuintarii. Volanta are doar 7 kg, iar totalul e de 35 kg. Nu e foarte mult pentru un astfel de produs. In plus, la baza vei regasi rotite ce te vor ajuta la o manevrare mai simpla. 

Un alt mare avantaj al acestui model e dat de functiile pe care le are. In timpul utilizarii, vei putea observa cu usurinta pe ecran timpul, viteza, distanta, caloriile arse si pulsul. Acest ultim aspect se datoreaza faptului ca in manere sunt integrati o serie de senzori speciali. Display-ul LCD va afisa datele care te intereseaza si ai la dispozitie si 8 niveluri de rezistenta, pentru a regla totul dupa bunul tau plac. 

Bicicleta despre care discutam acum e capabila sa sustina o greutate de pana in 130 de kg, motiv pentru care va fi de folos si persoanelor care au probleme cu greutatea si vor sa faca o schimbare cu corpul lor, facand miscare zilnic si incercand sa aiba un stil de viata mai sănătos, pentru a mai pierde din surplusul de grasimi.

 

Concluzie:

Recomandam aceasta bicicleta persoanelor care au pana in 130 de kg si doresc sa faca sport intr-un mod care pune in miscare toti muschii. Ea e un model magnetic, deci, nu necesita alimentare, iti va afisa pulsul, timpul, distanta, caloriile si viteza, detine roti pentru transport, ca sa o muti cu usurinta si are 8 trepte de dificultate.

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu