Pareri despre bicicleta Monkeyboard DAT EV

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Se monteaza si se pliaza usor si repede.

Are o autonomie relativ mare, de 40 pana la 60 de km.

Capacitate buna de transport, de pana la 100 kg.

Este o bicicleta dotata cu baterie regenerabila, cu dinam.

Acumulatorul are port USB si poate fi utilizat si ca baterie externa. 

 

Dezavantaje: 

Asa cum e de asteptat, transportul unor greutati de peste 80 kg vine cu o scadere mai rapida a energiei din acumulator, ce se traduce printr-o autonomie mai mica. Unii utilizatori au semnalat disconfortul la parcurgerea unor distante prea mari, precum si dificultati in obtinerea unor trepte de viteza diferite de cele trei viteze electrice standard.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

O bicicleta electrica pliabila nu constitutie neaparat un avantaj daca montajul ei este complicat iar pentru a o plia ai nevoie de prea mult timp. De aceea modelul celor de la Monkeyboard se numara printre ofertele avantajoase, utilizatorii mentionand in mod special faptul ca montarea bicicletei se face usor si plierea se desfasoara rapid. Este important sa te bucuri deplin de aceasta optiune, intrucat este una dintre caracteristicile cheie ale produsului.

Avantajul unei autonomii crescute, de 40 pana la 60 de km este dat atat de faptul ca poti sa iti petreci ziua linistit, fara teama ca va trebui sa depui efort pedaland pentru a iti termina traseul. Autonomia poate sa scada daca greutatea suportata creste, dar chiar si in conditii de vreme rea si sarcina mare bicicleta face fata cu succes unui circuit mai lung.

Faptul ca poate transporta o greutate ridicata, de pana la 100 kg, plaseaza produsul in zona de oferte de care se pot bucura mai multi utilizatori. Desi exista si biciclete a caror greutate maxima admisa este mai mare, eficienta lor poate sa scada drastic atunci cand se adauga kilograme peste cele ale ciclistului. Modelul DAT EV se comporta bine cu o sarcina crescuta pe partea mecanica, ca si pe cea electrica, fiind bine conceputa in acest sens.

O caracteristica foarte atractiva este dotarea bicicletei cu o batarie regenerabila cu dinam. O bicicleta electrica te scuteste de efort si iti ofera posibilitatea de a te deplasa cu viteza mare, dar daca te decizi sa pedalezi, este o idee foarte buna sa folosesti aceasta actiune nu doar pentru a economisi energie, ci chiar pentru a o produce. 

Atat la coborarile in panta, cat si atunci cand pedalezi cu viteza, ecranul LED va afisa cresterea nivelului de energie din acumulator datorita miscarii dinamului. In felul acesta iti vei creste autonomia fara sa opresti pentru reincarcare.

O dotare destul de cautata pe care o poti regasi la modelul Monkeyboard DAT EV este portul USB. Cu ajutorul acestuia iti poti incarca dispozitivele mobile chiar in timp ce te deplasezi si te afli in imposibilitatea de a folosi reteaua electrica. Mai mult, pentru a extinde acest avantaj, profucatorul iti lasa posibilitatea de a demonta acumulatorul pentru a-l putea folosi pe post de baterie externa portabila. 

 

Concluzie:

Pentru pasionatii de biciclete electrice, modelul pliabil Monekeyboard vine la pachet cu avantaje semnificative. Utilizatorii din mediul urban care isi doresc o bicicleta usor de montat si de pliat, care sa le ofere o autonomie crescuta, un acumulator regenerabil de nadejde si un cadru rezistent la masa ridicata se pot orienta catre acest produs.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu