Pareri despre bicicleta Pegas Camping

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje: 

Cu un astfel de model de bicicleta clasica, ce se pliaza, proprietarul scapa de problema amplasarii, atunci cand acesta nu este folosit.

Se gasesc variate optiuni de personalizare si un design retro.

Constructia sa tehnica e apreciata mai ales de incepatori, apartinand tipologiei de oras.

E prevazut cu accesorii apreciate mai ales de reprezentantele sexului frumos. 

 

Dezavantaje: 

Pentru o experienta completa, sunt recomandate si cateva accesorii neincluse in pachet, printre care se afla casca de protectie, manusi de semnalizare, oglinzi, pompa pentru umflarea cauciucurilor, sistem de semnalizare si un ciclocomputer pentru monitorizarea vitezei de pedalare si a distantei parcurse, adresandu-se publicului consumator, fara cerinte exigente si specifice. 

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Pentru libertate deplina la plimbarile in oras, oricare iubitor al bicicletelor se poate folosi de un model pliabil de la Pegas, mai ales daca doreste sa sustina companiile romanesti. Aceasta optiune in particular prezinta o rezolvare a intrebarii “unde stochez bicicleta?” atunci cand lasarea ei pe casa scarii nu este o solutie, iar in apartament nu dispui de suficient spatiu.

Pe scurt, este o varianta care se strange in asa fel incat sa poata fi depozitata in debara, pe hol sau in spatele unei piese de mobilier. Un mic loc pentru ea se gaseste, spre deosebire de spatiul necesar unui model clasic. 

Chiar daca, initial, sistemul de pliere poate parea fragil, dupa ce te obisnuiesti cu acesta treburile vor decurge mult mai usor, dupa cum mentioneaza alti cumparatori. Cadrul hardtail, cu suspensie pe fata, ajuta la greutatea de 13 kg, care permite cararea usoara a obiectului pe scari, rampe sau chiar prin apucare intr-o mana mai vanjoasa. Iar faptul ca este realizat din aluminiu contribuie la infatisarea sa robusta. 

Cele trei viteze ajuta la urcarea dealurilor cu inclinatie variata, schimbarea facandu-se prin rotatie, de pe maner, fara prea mari dificultati, dupa cum relateaza unii cumparatori. Si se descurca nu doar pe strazile citadine, ci si in parcuri, paduri sau in jungla urbana, scapand astfel de aglomeratii. 

Franele clasice care dispun de tamburi de cauciuc se dovedesc rapide si eficiente, mai ales in mainile unei persoane care stie sa controleze biciclete de la Pegas, si nu numai.

Pentru protectia pieselor componente si a hainelor utilizatorului, include aparatoare pentru ploaie si lant, dispunand si de un portbagaj util pentru mici cumparaturi, o poseta sau o geanta, ori un rucsac. Saua clasica este suficient de confortabila pentru majoritatea utilizatorilor, fie ca e vorba despre barbati sau femei. 

In privinta designului, pot fi observate linii retro care pastreaza tematica brandului, atragand atentia cand este vazuta pe strada. Exista disponibilitate pentru personalizare prin alegerea unei culori a caroseriei, de la verde si pana la galben sau alb perlat. 

Avand in vedere dimensiunile standard, se va preta oricarei categorii de utilizator, atata timp cat acesta nu depaseste 100 kg, din motive de siguranta. 

 

 

Concluzie

Aceasta optiune salveaza doritorii de biciclete pentru care spatiu de stocare voluminos ar deveni o problema, prezentand un sistem de pliere cu magnet, eficient si rezistent in timp, reprezentand o versiune numai buna pentru oras, dar si pentru scurte plimbari in zonele extravilane, in mijlocul naturii, la aer curat. 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu