Pareri despre bicicleta Pegas Cutezator

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje: 

Modelul acesta este pregatit pentru orice conditii de mediu.

Reprezinta o alegere interesanta pentru aventurierii care doresc sa fie mereu pregatiti de pedalare, dispunand de roti groase si rezistente in orice sezon.

Are un sasiu usor din aluminiu, care scade greutatea finala a produsului.

Confortul este dat de saua moale si franele bune.

E accesibil ambelor sexe.

Sustine o greutate superioara mediei de piata – 120 kg. 

 

Dezavantaje:

Potrivit celor care au trecut prin procesul achizitiei, articolul vine dezasamblat, intr-o oarecare masura, necesitand asamblarea intr-un service autorizat pentru a nu se pierde garantia, lucru ce poate sa iroseasca timp in mod inutil, altii nefiind tocmai multumiti de numarul de viteze si sugerand adaugarea unui schimbator cu viteze. 

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Acest model de bicicleta Pagas (cu lista comparativa aici) devine o alegere inspirata pentru orice amator al senzatiilor tari care isi doreste sa aiba la indemana un vehicul multifunctional ce trece cu bine peste orice hop. Multumita cadrului si a furcii din aluminiu, greutatea totala a acestui mic “monstrulet” pentru sosea nu depaseste 18 kg, un avantaj in comparatie cu alte articole din categoria fat bike, mult mai robuste si grele. 

Unul din cele mai apreciate detalii este prezenta rotilor de cauciuc groase, care nu doar ca arata bine, dar si reusesc sa amortizeze socurile resimtite pe traseu, chiar si la caderi din salturi, prezentandu-si rezistenta si pe terenul dificil, cu noroi sau pe cel pietros si foarte denivelat. Conform recenziilor online, nimic nu poate darama acest vehicul.

Pentru confortul utilizatorului, modelul este prevazut cu o sa confortabila, cu arcuri, care va absorbi socurile, ghidonul din aluminiu oferind o pozitie confortabila pentru rulare. Multi din cei care detin modelul spun ca acesta se preteaza si drumurilor mai lungi, fiind suficient de rezistent din acest punct de vedere, si confortabil pentru ciclist, saua putandu-se schimba din cea de tip banana cu una clasica, daca se prefera acest lucru. 

Franele reprezinta un alt element apreciat pentru calitatea manufacturii deoarece dau dovada de fiabilitate in orice anotimp. Raspund foarte repede la comenzi si contribuie la mentinerea unei viteze constante si in curbe. Calitatea materialelor folosite in constructie este luata la rost, dobandind complimente de la cumparatorii romani. 

Desi este un model destinat barbatilor, si curajoasele de sex feminin l-au incercat, fiind foarte multumite de modul in care se conduce si ruleaza. Pentru plimbarile indelungate si relaxante e o alegere interesanta si apreciata, singurul incovenient memorabil fiind lipsa unui schimbator cu mai multe viteze decat cele oferite, deoarece pedalarea si la setarea cea mai joasa este uneori dificila. 

Un alt detaliu ce merita mentionat este faptul ca poate sustine in siguranta pana la 120 kg, unii aventurosi mai solizi de atat avand curajul sa faca o incercare, fiind multumiti de rezistenta partilor componente si de modul in care reactioneaza vehicului sub picioare. 

 

Concluzie

Bicicleta aceasta cu roti groase, gata de orice aventura, are un pret echilibrat, spre care sunt atrasi romanii la ora actuala, mai ales avand in vedere nostalgia brandului producator, punandu-se la dispozitia utilizatorului un vehicul robust, rezistent si gata de explorare in natura, in zone izolate, la munte sau chiar in oras. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu