Pareri despre bicicleta Pegas Drumet

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Modelul acesta de mountain bike va fi pe gustul celor care prefera sa faca ciclism pe drumuri neasfaltate, mai dificil de cucerit cu o cursiere, spre exemplu.

Dispune de roti groase si un cadru barbatesc rezistent, dar si usor, din aluminiu ce confera siguranta.

Aspectul exterior este un motiv de apreciere pentru public.

Prezinta suspensii pe fata, pentru a mentine greutatea sa finala in parametri normali. 

Are frane precise, care raspund bine comenzilor. 

 

Dezavantaje

Printre neplacerile mentionate de persoane ce au achizitionat deja acest model se numara saua mai putin confortabila decat la alte biciclete, care a fost adesea schimbata cu un alt material mai moale si confortabil, precum si manetele care pot duce la aparitia bataturilor daca nu sunt folosite manusi pentru ciclism, lucru asteptat in cazul unui vehicul cu asemenea caracteristici. 

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Modelul Pegas Drumet se remarca prin greutatea medie, de aproximativ 16 kg, devenind o optiune accesibila din punctul de vedere al pretului pentru iubitorii de mountain biking, ca atare, il vei folosi pentru a cuceri orice pisc, fie ca este vorba despre parcurgerea unui traseu montan sau strabaterea orasului dintr-un capat in altul. Pentru rezistenta, este prevazut cu un cadru robust, din otel, si o furca din aluminiu de calitate, potrivit cumparatorilor, cu mult peste media celor din comert de la acelasi pret. Rotile late si puternice prezinta, in acest caz, un punct forte, deoarece vor asigura un echilibru bun ciclistului, mai ales cand acesta se confrunta cu o portiune de teren dificil de urcat sau coborat ori traversat. Conform review-urilor descoperite online, chiar si la viteze mai mari controlul si aderenta se pastreaza, desi drumurile mai lungi pe asfalt nu sunt tocmai prietenoase cu sezutul. 

Dupa cum reiese din majoritarea recenziilor, si aspectul experior este unul demn de mentioant, deoarece asocierea interesanta de culori si formatul rotilor mai groase atrag atentia trecatorilor si chiar si a altor ciclisti. Iar un detaliu ce merita amintit este faptul ca se gaseste pe multiple marimi, astfel incat si barbatii, si femeile sa se poata bucura de un astfel de stil simplist, dar care rezista in fata obstacolelor. 

Faptul ca detine suspensii doar pe fata este specific mountain bike-urilor, reprezentand totodata, o alegere pentru cei care nu doresc biciclete Pegas pretentioase in ce priveste mentenanta, deoarece vor exista mai putine parti mobile care necesita atentie, lubrifiere si curatare. Aspectul hardtail este de ajutor si pentru cei ce doresc vehicule pe doua roti mai usoare, element ajutator cand trebuie sa cari articolul, sa urci sau sa parcurgi distante lungi, precum in cazul unei calatorii cu “bicla” pe munte. 

Pentru ca prezinta discuri mari, franele sunt considerare eficiente si precise, manetele fiind si ele calitative, din ce spun cumparatorii romani pe website-urile de profil. Schimbatorul de viteza se misca fluid, necesitand cateva curse pentru obisnuire cu pozitionarea sa usor diferita, in partea inferioara, comparativ cu variantele ce il dispun deasupra manetelor, in apropierea degetelor, din ce spun alti biciclisti. 

 

Concluzie:

Pentru iubitorii de trasee montane si mers in zone extravilane, pe drumuri de tara, neasfaltate, mai dificile, modelul acesta devine o optiune de efect, imbinand calitatea materialelor specifice cu prestigiul brandului romanesc Pegas, oferind un vehicul pe doua roti echilibrat si gata de actiune, cu care poti explora aproape orice limite. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu