Pareri despre bicicleta Pegas Strada 2

Am modificat articolul ultima data pe: 21.09.23

 

Avantaje: 

Articolul acesta care face parte din gama de biciclete pentru oras se dedica, in principal, femeilor, lucru ce reiese din forma cadrului si designul usor retro si delicat.

Dimensiunile elucideaza faptul ca persoanele adulte se vor simti confortabil in saua moale.

Pedalarea se face fara probleme, gratie constructiei tehnice echilibrate.

Sunt incluse accesorii utile oricarui tip de utilizator. 

 

Dezavantaje:

Daca, in unele cazurii, posibilii cumparatori se plang ca pachetul lor nu a ajuns nici dupa saptamani bune, pentru altii ar fi de folos adaugarea unor orificii pentru montarea pompei, iar denivelarile si socurile de la nivelul asfaltului pot fi resimtite mai puternic, in ciuda scaunului captusit, avand in vedere furca fixa. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Pentru o doamna sau o domnisoara amatoare de experiente pe biciclete modelul acesta clasic de la Pegas poate deveni o prima achizitie frumoasa si de durata, daca ne luam dupa recenziile intalnite online. 

Ca si tipologie, asa cum indica si rotile, este vorba despre un model de oras, care va excela pe pistele speciale pentru vehicule pe doua roti si care dispune de trei viteze, suficente pentru mici pante sau conditii mai dificile de pedalare, adresandu-se, in mod principal, recreatiei si nu sportului sau antrenamentelor. 

Designul retro, care aminteste de biciclete bune Pegas din epoca trecuta, va atrage gusturi variate, mai ales prin prisma culorii interesante, care iese in evidenta, dupa cum declara multe cumparatoare. Mentine o alura clasica, in acelasi timp folosind finisaje contemporane. 

Si, pentru a deslusi cui i se adreseaza cu exactitate, desi unii distribuitori considera ca si barbatii vor fi interesanti de ea, iti spunem ca pozitia cadrului de greutate redusa, din aluminiu, este joasa, pentru a facilita urcarea doamnelor si domnisoarelor. 

Dimensiunile rotilor, de 26 inchi, si cadrul lung, de 19 inchi, recomanda articolul pentru persoane cu inaltimea intre 160 si 195 cm, pentru ca orice adult sa ajunga confortabil la manere si sa nu se aplece foarte mult, mentinand pozitia optima in sa. Aceasta din urma este de tip banana, cu spuma densa, pentru mentinerea confortuui pe durata plimbarii, pentru a avea parte de o experienta placuta de fiecare data. 

Articolul cantareste in jur de 15 kg, fiind o valoare mediana, de care persoanele ce folosesc deja produsul sunt multumite, considerand ca il pot manevra si cand merg pe langa, el, atunci cand trec strada, de exemplu. Pornirea este lina, iar franarea se face usor, vehiculul raspunzand bine la comenzi. Pedalarea se desfasoara in parametri normali, neexistand zgomote neplacute sau ciudate la folosire. 

Printre elementele aditionale gasite pe aceasta bicicleta se afla aparatoarele pe fata si spate, care protejeaza hainele si picioarele de noroi in conditii de vreme potrivnica, pedalele fiind prevazute cu insertii antialunecare, pentru a se putea pedala si in conditii de ploaie, de exemplu. Conform unor recenzii, in pachet poate fi inclus si un cric stabil si rezistent. 

 

 

Concluzie

Modelul acesta de bicicleta ce se adreseaza adultilor, in special femeilor, va face plimbarile prin oras mai placute si relaxante, mai ales in weekend sau seara, dispunand de caracteristicile esentiale pe care le cauta, de obicei, un utilizator clasic, aspectul placut si confortul din timpul pedalarii reprezentand puncte forte, de care doamnele si domnisoarele vor fi multumite, potrivit review-urilor online. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu