Pareri despre bicicleta Pegas Strada Mini

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje: 

Modelul acesta de vehicul pe doua roti de la Pegas trezeste nostalgia in romani, imprumutand designul clasic al anilor `80 -`90 sau de mai tarziu.

E dotat cu sa moale si comoda, mai ales pentru primele lectii.

Rezistent gratie unui cadru din otel, ce sustine pana la 100 kg sarcina.

Pune la dispozitia alegatorului o varietate de palete de culoare. 

Versiunea este pentru copii, pentru drumuri prin oras. 

Partile componente calitative duc la o manuire flexibila si sigura. 

 

Dezavantaje: 

Unul din cele mai importante inconveniente este faptul ca pentru a pune in functiune bicicleta e necesara vizita la un service autorizat Pegas sau un partener al companiei, aceasta fiind contra-cost, unele piese venind decolorate sau defecte ori lipsesc suruburi din pachet, in cazuri izolate, parerile privitoare la calitatea finala a produsului fiind impartite. 

 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Pentru ca invatatul mersului pe bicicleta nu se uita niciodata si depinde de primele lectii, producatorii s-au gandit sa puna in practica vechile designuri Pegas, producand aceasta optiune mini gata de primele lectii. 

In acest scop se foloseste de o sa tip banana, moale si comoda, si de un ghidon ridicat, cu manere pozitionate pentru prindere si un echilibru bun la rulare, astfel incat prima experienta pe doua roti sa ajute la deprinderea rapida a miscarilor si pozitia ncesare, cu bucurie. 

Cadrul din otel se dovedeste rezistent, dar in acelasi timp adauga kilograme in plus unui vehicul al carui tinta sunt copiii, geometria mini-cruiser fiind usor de “incalecat” si de baieti, si de fete. Modelul cu un cadru de 13 inch si roata de 20 inch este recomandat celor cu inaltime intre 140 si 170 cm, asadar copiii vor fi fericiti si se vor simti bine ca au o bicicleta pe marimea lor. 

Si, desi modelul in sine este unisex, poti sa iti exprimi personalitatea alegand una din culorile disponibile, precum roz piersica, crem inghetata, rosu bomboana, galben bondar, bleu arctic sau verde neon, existand, asadar, optiuni destinate, in mod traditional, fetitelor si baietilor. Si poti adauga accesorii pe ghidon sau in zona scaunului prevazut si cu in mic spatar, pentru zona lombara. 

Unii tineri recurg la asortarea tinutei cu alegerea cromatica facuta, mentionand ca stilul retro nu necesita prezenta unui echipament sportiv. 

Ca si tipologie, este vorba despre o bicicleta Pegas de copii pentru oras, care se va descurca foarte bine pe asfalt, dispunand de cauciucuri medii, capabila de sapte viteze, pentru ajutor in orice situatie, mai ales pentru pedalarea in panta. 

Conform altor cumparatori, manevrarea se face usor, fara a exista impedimente sau greutati, parand suficient de sigura si pentru adulti care se incadreaza in inaltime si nu depasesc 100 kg. Cele 7 viteze sunt suficiente pentru parcurgerea scurtelor drumuri prin oras, a plimbarilor pe trotuar ori pe pista de biciclete sau a distantei pana la scoala si inapoi. 

Franele mecanice V-Brake raspund repede comenzilor, mentinand micutul sau micuta in siguranta, mai ales cand se afla la primele lectii sau abia a scapat de rotile ajutatoare. 

 

 

Concluzie

Pentru primele lectii in ce priveste mersul pe bicicleta optiunea aceasta se dovedeste a fi o alegere interesanta, spre care graviteaa romanii, atat prin prisma nostalgiei, cat si a pretului echilibrat raportat cu calitatea oferita, bucurandu-si copiii cu un vehicul popular si invatandu-i o deprindere utila si la maturitate si prietenoasa cu mediul inconjurator. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu