Pareri despre bicicleta pliabila Kondition X, BC-1950

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Este o bicicleta pliabila pentru fitness, potrivita persoanelor care vor sa faca miscare din confortul locuintei. 

Nu trebuie conectata la o sursa de energie electrica, deoarece e un model magnetic. 

Vine in intampinarea ta cu 8 trepte de viteza, pentru a adapta exercitiile dupa cum ai nevoie. 

E dotata cu manere atat pe coarne, cat si in zona sezutului si are ghidon reglabil, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta. 

Are si spatar, iar acesta poate fi demontat in cazul in care iti e mai comod fara el. 

 

Dezavantaje:

Cel mai frecvent, posesorii acestei biciclete pliabile, pentru fitness, s-au plans de faptul ca scoate un zgomot foarte neplacut in momentul in care e utilizata la o treapta de viteza mai mare, de la 2 in sus. Pentru remedierea problemei de cele mai multe ori e necesara lubrifierea in zonele de imbinare, ceea ce nu e foarte confortabil pentru cei care doresc un astfel de produs. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Bicicleta pliabila despre care vorbim acum e un model de fitness, ceea ce inseamna ca va fi de ajutor persoanelor care din diverse motive vor sa faca sport in propria locuinta. Fiind un dispozitiv care se strange, nu va ocupa foarte mult spatiu, ci poate fi depozitat cu usurinta in eventualitatea in care vrei sa il desfaci doar atunci cand e momentul sa il utilizezi. 

 

 

Modelul acesta e unul magnetic, ceea ce aduce cu sine avantajul faptului ca nu necesita conectarea la o sursa de energie electrica pentru a functiona. Pur si simplu desfaci bicicleta, o fixezi pe pozitia dorita, iti setezi viteza si te bucuri de miscare. Pe display iti vor fi afisate detalii cu privire la timp, distanta, viteza si numarul de calorii arse. 

Ajustarea nivelului de dificultate e un aspect important, deoarece nu toata lumea vrea sa pedaleze la fel de usor sau la fel de greu. Sau poate vrei sa incepi mai lent si sa continui la o dificultate mai mare. Aceasta bicicleta iti ofera posibilitatea de a regla viteza dorita in 8 trepte. Totul se face cu usurinta cu ajutorul unei rotite pozitionata intr-o zona usor accesibila. 

Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta si pentru a fi totul cat mai comod pentru tine, vei putea folosi manerele din dotarea acestui device. Ele sunt pozitionate atat pe coarne, in fata, cat si in lateralele sezutului. In eventualitatea in care cele din lateral nu iti sunt comode si vrei sa le dezasamblezi, poti renunta la ele. Ghidonul e si el reglabil, pentru a-ti seta inaltimea corecta si confortabila pentru tine.

Un alt aspect important e prezenta spatarului. Acesta iti va fi de ajutor atunci cand vrei sa pedalezi tinand mainile pe manerele din dreptul sezutului. Te lasi pe spate si totul va fi mai comod. E posibil sa simti ca un astfel de sprijin nu iti este de ajutor si ca pozitia aceasta nu e cea mai potrivita pentru tine. In astfel de situatii, ceea ce trebuie sa faci este sa demontezi spatarul si sa folosesti bicicleta in pozitia clasica, tinandu-te cu mainile de coarne.  

 

Concluzie:

Bicicleta aceasta e deosebita prin faptul ca e un model pentru fitness. Ea se pliaza, ceea ce inseamna ca o vei depozita cu usurinta chiar daca ai o locuinta in care nu dispui de foarte mult spatiu. E confortabila, putand fi folosita atat cu mainile pe coarne, cat si in dreptul scaunului, are 8 trepte de viteza, inaltime reglabila si display ce afiseaza informatii ce-ti permit monitorizarea miscarii pe care o faci. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu