Pareri despre bicicleta pliabila Velors V2054B

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Rotile standard, de 20 inch, sunt ideale pentru pentru drum asfaltat. 

Dimensiunile rotilor sunt potrivite pentru o inaltime a utilizatorului intre 160 si 185 cm. 

Exista 6 viteze pentru un bun control pe drumul citadin. 

Franele V-brake sunt adecvate controlului la mersul in oras. 

La pliere, spatiul ocupat scade cu pana la 70% – util la depozitare si transport. 

Produsul vine asamblat aproape in intregime, fiind usor de folosit. 

 

Dezavantaje:

Printre posibilele probleme ridicate de alti cumparatori se afla greutatea relativ mare a produsului, care cantareste in jur de 14.5 kg, ceea ce poate face transportarea sa pe scari dificila, precum si sistemul de pliere pe lateral, care pentru unii utilizatori, in special pentru femei, se poate arata dificil de folosit. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Cei care doresc sa aiba la indemana un mijloc de transport alternativ prin spatiul citadin pot face acest lucru cu o bicicleta Velors care se pliaza. Modelul acesta are cauciucuri de marime standard, de 20 inch, cu janta de aluminiu, potrivindu-se in special drumurilor structurate, asfaltate bine, cu mai putine denivelari, demonstrand ca articolul se va descurca foarte bine la plimbarile din oras, drumurile pana la serviciu si inapoi, pentru scurte aventuri prin parcuri sau in concediu, de ce nu?

Avand in vedere dimensiunile rotilor, precum si cele ale cadrului, care masoara 30 cm, producatorul declara ca articolul va fi adecvat persoanelor care masoara intre 160 de cm si 185 de cm, asadar multumind mare parte a posibililor cumparatori. O gama larga de adulti poate folosi in mod confortabil bicicleta pliabila Velors, si chiar si tinerii sau copiii mai inalti isi pot incerca norocul cu ea, in timpul liber ori pentru drumuri pana la liceu sau facultate. 

In vederea mentinerii controlului pe drumurile line, structurate si bine facute, asa cum se gasesc cele din oras, bicicleta aceasta dispune de sase viteze. Astfel, utilizatorul poate controla mai bine cat efort depune la urcare sau coborare si cat de lin va merge, indiferent de conditiile de mediu si de dificultatea soselei pe care se afla. 

Franele sunt de tip V-brake, asadar usor de manevrat si care nu ingreuneaza si mai mult vehiculul, acestea fiind potrivite drumurilor prin oras, intarind si mai mult pozitia si utilitatea obiectului in sfera sa de influenta. 

Pentru a nu ocupa mult loc la depozitare si a incapea chiar si intr-o debara, merita mentionat faptul ca aceasta bicicleta pliabila se poate compacta foarte mult, reducand cu pana la 70% locul pe care l-ar ocupa daca ar ramane in formula traditionala. Acest aspect ajuta, in special, la facilitarea transportului pe scari, dar si la stocare atunci cand nu se foloseste. 

Nu in ultimul rand, vehiculul alternativ e aproape gata de folosire la primirea pachetului. In cutie se va afla produsul gata asamblat, necesare fiind doar montarea pedalelor si indreptarea ghidonului, pentru ca, mai apoi, acesta sa poata fi “scos la o tura”. 

 

Concluzie:

Pentru intrebuintare zilnica prin oras, modelul acesta de bicicleta pliabila este adecvat celor ce dispun de un buget limitat, deoarece pretul sau este unul accesibil, calitatile reflectand indemanarea sa pe drumurile de oras, acolo unde utilizatorii se vor simti mai confortabili in trafic, iar functia de “impaturire” contribuie la gasirea unui spatiu minim necesar depozitarii. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu