Pareri despre bicicleta Scirocco Foldo Sorano

Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.24

 

Avantaje:

Este un model pentru adulti, cu un cadru de 12 inch si roti standard, de 20 inch. 

Greutatea de 12.5 kg ajuta la purtarea produsului pe scari si in alte circumstante. 

Designul aspectuos este adecvat pentru orice tipologie de utilizator, barbat sau femeie. 

Cele sase viteze vor contribui la rularea lina in orice conditii. 

Plierea scurteaza spatiul ocupat de produs cand este depozitat. 

 

Dezavantaje:

Din pacate, printre plangerile semnalate de unii utilizatori se afla faptul ca produsul va fi mai confortabil de transportat pe scari in format depliat, avand in vedere ca va ocupa mai putin spatiu in acest fel si va putea fi tinut mai usor, sistemul de pliere fiind dificil de intrebuintat pentru folosirile initiale, iar schimbarea vitezelor poate fi deficitara, in unele cazuri. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Modelul acesta de bicicleta pliabila se va intrebuinta in special de catre adulti, avand in vedere dimensiunile cadrului, ce masoara 12 inch sau in jur de 30 cm, o masura standard, ce se va potrivi celor cu inaltimi intre 160 si 185 cm, astfel, ajutand o mare parte a doritorilor de vehicule alternative care se pliaza sa obtina ce isi doresc. Rotile sunt standard, de 20 inch, semnaland ca produsul se va simti confortabil si pentru persoane mai scunde, si pentru cele mai inalte. 

Pentru categoria de biciclete pliabile, greutatea de 12.5 kg este una accesibila, permitand transportarea facila a articolului pe scari, de exemplu, unde se si recomanda folosirea sa, avand in vedere ca va micsora spatiul necesar la depozitare prin faptul ca se pliaza. La aceasta greutate contribuie cadrul si furca din aluminiu, precum si designul, despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. 

Modelul este de culoare mov, dispunand de un cadru jos, spre a putea fi intrebuintat si de barbati, si de femei, tot in aceasta zona facandu-se si plierea. Nuanta este una accesibila ambelor sexe, avand un subton rece, si nu lipseste piedica ce va ajuta la mentinerea obiectului in picioare si atunci cand nu il sprijini cu mainile. 

Luand in considerare si greutatea, va fi, cu siguranta, un cadou interesant pentru o femeie activa, care doreste sa exploreze mai des orasul, pe doua roti. In acelasi timp, si un tanar se poate bucura de libertatea oferita de un astfel de obiect cu utilitate directionala. 

Cand vine vorba despre locurile prin care poti folosi bicicleta Scirocco, pareri exista si sunt impartite, insa majoritatea utilizatorilor se vor avanta la plimbari prin oras, avand in vedere existenta celor sase viteze care contribuie la manevrarea eficienta a vehiculului alternativ in conditii potrivnice, precum cand acesta urca sau coboara o panta, ori cand vantul este puternic, spre exemplu. 

Nu in ultima instanta, se mentioneaza faptul ca, prin pliere, vehiculul acesta alternativ va fi mult mai usor de stocat, chiar si in conditii restranse, precum intr-un apartament cu o camera, acolo unde nu vor exista prea multe optiuni. Acest obiect isi micsoreaza cu peste 50% spatiul necesar plasarii atunci cand este depozitat in forma “stransa”. 

 

Concluzie:

Reprezinta o varianta accesibila in ce priveste pretul, care poate apela la ambele categorii de utilizatori adulti (femei si barbati), caracterizandu-se printr-o greutate redusa, ceea ce ajuta la transportare, fiind indicat utilizarii pe strazile citadine, nelipsind si mici inconveniente care, totusi, nu vor ingreuna achizitionarea sa de catre partea interesata de un astfel de vehicul. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu