Pareri despre bratara fitness Xiaomi Mi Band 3

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Pretul accesibil este primul punct de interes al produsului. 

Are un aspect simplu si elegant, rezistent la apa. 

Dispune de functii clasice utile celor care doresc sa fie in tema cu activitatea lor fizica. 

Monitorizarea ritmului cardiac este la fel de eficienta precum in cazul unor modele mai costisitoare, potrivit recenziilor. 

Exista patru profiluri de inregistrare a activitatii fizice, usor de intrebuintat. 

 

Dezavantaje:

Printre inconvenientele desemnate de alti cumparatori se numara lipsa GPS-ului incorporat, vizibilitatea redusa a informatiilor de pe ecran in lumina naturala puternica, lucru “mostenit” de la varianta anterioara, si lipsa optiunilor de a porni manual functia de somn si de a declansa activitati fizice direct de pe meniul gadgetului. 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Pretul este primul criteriu care deosebeste modelul Mi Band 3 de predecesoarele sale si de alti concurenti pe nisa de profil. Pentru cativa zeci de lei obtii un articol care poate oferi toate optiunile necesare unui utilizator casual. 

Spre deosebire de alte optiuni din aceeasi categorie de pret, modelul acesta nu pare a fi prost facut, si nu arata ieftin. Se foloseste de acelasi stil “pastila” care sare din bratara, putand, astfel, schimba cureaua de cate ori doresti, existand in comert numeroase variante aditionale ca si culoare si material. Optinea clasica vine cu o bratara din silicon, confortabila pe mana, simpla si discreta. 

 

 

Profilul subtire si greutatea mica fac purtarea sa un proces lipsit de disconfort. Ecranul din sticla curbata arata elegant si se simte fin la atingere, pentru manipularea informatiilor folosindu-se micuta “scobitura” din partea inferioara. Si, pentru ca producatorul il desemneaza un produs rezistent la apa, il poti purta in dus sau la piscina, fara riscuri. 

Nu ii lipsesc functiile de baza, precum monitorizarea caloriilor consumate, a pasilor si distantei efectuate, masoara bataile inimii si contorizeaza durata si calitatea somnului. Toate aceste informatii sunt disponibile, cu explicatii si statistici pe larg, in aplicatia insotitoare accesibila de pe telefonul mobil. 

Cei care au testat produsul declara ca eficienta si acuratetea sa in ce priveste monitorizarea batailor inimii sunt similare unor produse de brand, precum Motiv Ring sau Garmin VivoActive 3, pastrandu-si consistenta. Si poti decide cat de frecvente sunt citirile ritmului cardiac, alegand intre perioade de 1, 10 sau 30 de minute, pentru a obtine statistici echilibrate si a “salva viata” bateriei. 

Monitorizarea activitatii este suficient de variata pentru utilizatori incepatori, punand la dispozitia acestora patru profile, si anume alergare, alergare pe banda, mers si ciclism, disponibile din aplicatia de pe telefonul mobil, de acolo de unde le vei si porni, la finalul activitatii avand la dispozitie informatii proaspete precum distanta parcursa, marimea pasului, ritmul cardiac in fiecare minut si ai o schema usor de inteles pusa la dispozitie. 

Desi nu e, poate, cel mai complex sistem de monitorizare, este suficient unui utilizator zilnic, asa cum reiese din recenziile intalnite pe internet. 

 

 

Concluzie:

Avand in vedere pretul sau, bratara fitness Xiaomi Mi Band 3 isi spulbera concurenta in ce priveste costul de achizitie. Bineinteles ca exista compromisuri, deoarece nu va oferi o experienta data de optiunile mult mai costisitoare, insa micile inconveniente vor fi trecute cu vederea de utilizatorii casnici obisnuiti, avand in vedere functiile disponibile de pe dispozitiv. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu