Pareri despre casca moto Scorpion Exo Combat

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Este un model open face, care ofera protectia in toata zona capului, inclusiv barbie. 

Are un design clasic, simplu, confortabil, potrivit atat pentru femei, cat si barbati. 

Interiorul este detasabil, pentru a permite o curatare cat mai simpla. 

E dotata cu viziera de calitate, pentru protectie in zona ochilor. 

E disponibila in mai multe marimi, pentru a o alege pe cea potrivita pentru tine. 

 

Dezavantaje:

Casca aceasta are o greutate de 1.5 kg, ceea ce nu este tocmai placut, deoarece la calatoriile mai lungi o poti simti destul de neplacut. Dar, acest lucru e asa pentru ca e realizata din materiale de calitate, care sa asigure rezistenta dorita. Totodata, un alt dezavantaj consta si in faptul ca necesita o investitie financiara mare.

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Chiar daca e o varianta de tip open face, care de obicei nu acopera barbia, aceasta casca are suport si pentru aceasta zona, pentru a oferi siguranta pe toata suprafata capului. Aceasta protectie poate fi detasata in cazul in care in anumite momente nu ai nevoie de ea sau nu iti e confortabila. 

In privinta designului, culoarea negra o face sa fie potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. Pe suprafata ei vei putea observa orificii de aerisire, pentru a nu transpira si a simti o senzatie de disconfort. Pentru realizarea acestei casti moto bune s-au folosit materiale de calitate superioara (policarbonat mat, captuseala moale) ce ii ofera confort pe toata durata utilizarii si rezistenta in cazul unor evenimente neplacute. 

Protectia din interiorul acestei casti este una ce poate fi detasata, ceea ce e un mare plus, deoarece va ajuta la o curatare eficienta. Astfel ti se va permite sa o scoti si sa o speli bine, dupa care sa o usuci si introduci inapoi. Pentru igienizare iti recomandam detergent pentru bebelusi (deoarece nu face atat de multa spuma) si uscarea naturala (pentru a nu se deteriora in timp).

Casca aceasta are si avantajul faptului ca e dotata cu doua viziere. Aceste element sunt deosebit de importante pentru a oferi protectie la nivelul ochilor. Vizorul clasic e unul de calitate, ce da un grad mare de claritate, iar cel Dark Smoke, pentru soare, iti va da confort si atunci cand razele sunt foarte puternice, fiind tratat impotriva lor. 

Modelul acesta de casca moto e disponibil in mai multe dimensiuni si anume XS, S si XL. Pentru a sti ce marime ti se potriveste, trebuie sa-ti masori circumferinta capului, in zona de deasupra urechilor, cu ajutorul unui metru de croitorie. Daca ai 53-54 cm, buna pentru tine e varianta XS, daca e vorba de 55-56 cm va trebui sa folosesti o casca S si daca masori 61-62 cm atunci mergi pe dimensiunea XL. 

E foarte important sa alegi marimea potrivita, deoarece altfel, acest element de protectie nu va sta fix pe capul tau si in cazul unor accidente urmarile pot fi grave. 

 

Concluzie:

Casca aceasta e un model ce protejeaza in totalitate capul, daca alegi sa o folosesti cu suportul pentru barbie si una dintre viziere. Ea e neagra, realizata din materiale de calitate si are orificii pentru ventilare, pentru a creste gradul de confort. E disponibila in mai multe marimi, pentru a o alege pe cea corecta pentru tine. 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu