Pareri despre Energy Fit MT10A

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.24

 

Avantaje:

Dimensiuni medii si posibilitate de pliere pentru a nu ocupa mult spatiu in casa.

Utila atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, avand 12 programe diferite.

Display mare si posibilitatea de a monitoriza mai multe functii de interes.

Poate sustine o greutate de pana la 130 kg.

 

Dezavantaje:

Fiind un produs destinat pentru uz casnic performant, ce te ajuta sa iti mentii o buna sanatate si o forma fizica de exceptie, are si un pret mai ridicat in caz ca nu poti beneficia de reduceri sau promotii. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

In caz ca nu ai o incapere destinata pentru activitati sportive, ai nevoie de o banda de alergare care sa nu ocupe mult loc si acest model poate fi o alegere potrivita. Are dimensiuni medii cand este in pozitie de lucru, cu o lungime de 165 cm, o latime de 74 cm si o inaltime de 135 cm, cu covorul rulant de 120 x 42 cm pentru a nu te restrange la miscari. Se poate plia si deplia usor, avand un cilindru hidraulic. Totodata are in componenta roti pentru transport, asa ca nu iti va fi greu sa o depozitezi intr-un alt spatiu cand nu faci antrenamente.

 

 

Dispune de o paleta larga de programe, 12 la numar, foarte variate pentru a putea lucra diferite tipuri de muschi, si de dificultate diferita pentru toate tipurile de utilizatori. Astfel, viteza are un interval cuprins intre 1 – 12 km pe ora, cu 12 trepte de inclinare (intre 0 si 12 grade) a bandei pentru a creste gradul de dificultate. 

Banda de alergare este dotata cu un display generos pe care ai posibilitatea de a monitoriza mai multe aspecte de interes si anume: viteza de deplasare, unghiul de inclinatie, distanta parcursa, programul ales, numarul de calorii consumate. 

In plus, cu ajutorul senzorului de pe manerele de sprijin poti controla pulsul, si ai posibilitatea de a citi ritmul cardiac cu ajutorul manualului din dotare. Poti conecta usor un MP3 player, o boxa sau un card SD pentru a asculta muzica in timpul antrenamentului.

Este un produs dedicat si persoanelor care au o greutate mare, putand suporta pana la 130 de kg, pentru a-ti fi de ajutor in programul de slabire. Atunci cand alegi o banda de alergare este bine sa suporte o greutate cu 10 – 15% mai mare decat greutatea ta, pentru a nu o solicita la maxim. 

 

Concluzie:

Daca vrei sa optezi pentru benzi de alergare care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus si sa te mentii in forma, utile atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de nivelul de performanta, incepatori sau sportivi avansati, acest model este unul dintre cele mai populare si apreciate de catre utilizatori. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu