Pareri despre Huawei Band 2 Pro

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Are un design minimalist, folosindu-se de materiale rezistente la apa.

Ecranul aduce informatii utile la incheietura mainii, pe ecran, precum data, ora si activitatea fizica desfasurata. 

Are un sistem eficient de monitorizare a somnului, cu detaliere minutioasa in aplicatia insotitoare. 

Bateria promoveaza o autonomie initiala de pana la 21 de zile. 

 

Dezavantaje:

Printre nemultumirile utilizatorilor se numara lipsa vizibilitatii informatiilor de pe ecran in cazul in care lumina exterioara este puternica, lucru ce poate fi spus de multe alte articole asemanatoare, precum si dificultatea cu care se foloseste, uneori, aplicatia insotitoare, care se deconecteaza adesea de dispozitiv, chiar si cand se afla in raza acestuia de activitate. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Poate are un nume generic pe nisa de piata a bratarilor fitness, insa Huawei Band 2 Pro se remarca prin pretul sau accesibil si functiile pe care le pune la dispozitia utilizatorului, pornind chiar de la un design usor mai sigur decat a altor competitori de pe aceeasi treapta de calitate. 

Cu un design simplu, clasic pentru trackerele de fitness, acest mic gadget cu un ecran lunguiet reuseste sa atraga publicul in cautarea unei piese discrete si care nu deranjeaza la purtare. Ecranul intunecat este insotit, pe ambele margini, de o rama din otel, controlul facandu-se cu ajutorul butonului din partea inferioara. 

 

 

Iar faptul ca bratara insotitoare, din silicon, este integrata, nu face decat sa ii sporeasca siguranta pe mana, eliminandu-se riscul caderii “pastilei” cu senzori. Si produsul e promovat drept complet rezistent la apa, asa ca nu ar trebui sa fie probleme cand intri cu el in piscina sau mare. 

Pe ecran iti sunt puse la dispozitie informatii utile precum numarul pasilor efectuati, poti face exercitii de respiratie sau poti porni unul din cele trei tipuri de activitate fizica, si anume inot, ciclism si alergare. In cazul optiunii de jogging ti se va cere sa activezi GPS-ul si iti vor aparea informatii privitoare la stadiul ritmului cardiac si distanta parcursa. Navigarea se realizeaza facil, cu ajutorul butonului deja mentionat. 

Un aspect ce merita mentionat este functia de monitorizare a somnului, care prezinta detalii specifice minutioase pe aplicatia insotitoare, pe ecranul telefonului mobil. Dupa fiecare noapte poti verifica numarul de ore dormite, dar si calitatea acestora, din aplicatie putand vedea procentajul de somn adanc si cel REM, precum si momentele in care te-ai trezit pentru o scurta vizita la baie, de exemplu. 

Precum in cazul multor bratari fitness bune, si aceasta se foloseste de accelerometrul incorporat pentru a detecta miscarea, iar senzorul de ritm cardiac determina cat de mult timp ai petrecut in fiecare stadiu de odihna. Si reuseste sa contorizeze si siesta, oferindu-ti indicii privitoare la modul in care te poti linisti in momentele stresante, prin monitorizarea calitatii respiratiei. 

Merita mentionata si rezistenta bateriei, care promite, initial, sa te insoteasca timp de pana la 21 de zile, in conditii normale, fara GPS si senzor de ritm cardiac activate non-stop. Acumulatorul se incarca in 1,5 ore, un timp foarte bun, dupa cum reiese din review-uri online. 

 

 

Concluzie:

Nu este neaparat un dispozitiv perfect, dar Band 2 Pro reuseste sa multumeasca utilizatorii sai, oferind un raport echilibrat intre functiile oferite, acuratetea lor si pretul cuvenit unui astfel de gadget, reprezentand o optiune de buget cu o autonomie buna si abilitati de monitorizare eficiente, atragand in special cumparatorii care se afla la prima achizitie de acest fel. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu