Pareri despre manusile de portar Lupos

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Disponibilitatea pe multiple marimi ajuta orice doritor in cautarea unor manusi potrivite. 

Cusatura permite contactul deschis al palmei cu mingea, mentinand lejeritatea la purtare. 

Prezinta o priza foarte buna, indiferent de vreme. 

Intrebuintarea poate fi facuta si la antrenamente, si in meciuri. 

Costul de achizitie este favorabil. 

 

Dezavantaje:

Din nefericire, unii utilizatori raporteaza ca, la diferite intervale de timp, materialul exterior din palma incepe sa se erodeze, pe masura ce articolul se foloseste tot mai intens, latexul gros si sintetic din interiorul palmei putand avea un punct de dezintegrare rapid, in cazul unor loturi, in timp ce altele isi arata rezistenta cu prisosinta. 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE

Nu putini sunt fotbalistii amatori sau chiar semi-profesionisti care apeleaza la manusi de portar Lupos,acestea fiind usor de incercat, avand in vedere ca produsul este comercializat pe marimi incepand de la 6 si pana la 11, spre a multumi majoritatea categoriilor de utilizatori. Iar, in cazul in care dimensiunile comandate initial nu sunt potrivite, va fi si mai simplu ca perechea sa fie inlocuita cu una care se potriveste perfect mainii, astfel incat apararea portii sa fie realizata confortabil.

Cusatura folosita in cazul acesta este de tip “negative”, oferind o suprafata ridicata de contact cu mingea, in vederea manipularii eficiente a acesteia. Totodata, articolul de la Lupos se caracterizeaza printr-o constructie mai lejera si o asezare confortabila pe mana, care nu va restrictiona miscarea degetelor si care va tine in siguranta membrul. 

Pentru a mentine o priza buna, chiar si pe vreme proasta, in conditii de ploaie, vant ori ninsoare sau umiditate crescuta, palma este formata dintr-un latex gros de 4 mm, care este dublat pe interior de un burete gros de 3 mm. In acelasi timp, din pacate, durabilitatea manusilor va fi putin mai scazuta, avand in vedere aderenta superioara. 

Si in cazul boxarii, rezultatele vor fi foarte bune, pentru ca dosul palmei este construit din acelasi tip de materiale, de grosime asemanatoare. Si, pentru stabilitatea modelului de manusi Lupos la utilizare, acestea se prind, in mod clasic, cu o banda elastica dubla, care inconjoara incheietura de doua ori, pentru ca mana sa nu fie susceptibila usor luxatiilor.

Dupa cum relateaza producatorul, perechea de manusi poate fi intrebuintata cu succes si in cadrul antrenamentelor, si in meciuri amicale sau chiar in partide oficiale. Pe deasupra, articolele se preteaza uzului atat in partide pe teren, cat si la sala. Confortul este pastrat pentru perioade variate de timp, materialul si tehnologia folosite in constructie permitand pielii sa respire in interior.

Unul din punctele forte al produselor de la Lupos, manusi in special, este pretul atractiv care le insoteste, modelul acesta avand un cost de achizitie extrem de accesibil, atat incepatorilor, cat si celor care doresc o pereche de protectii pentru antrenamente sau meciuri amicale intre prieteni, in timpul liber.

 

Concluzie:

Insotite de un cost de achizitie accesibil si de calitatile necesare protectiei mainilor si mentinerii lor confortabile pe durata antrenamentului, manusile acestea se vor adresa segmentului de piata format din incepatori, dar pot fi intrebuintate si de profesionistii cu un buget limitat, existand varietate in ce priveste dimensiunile disponibile. 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu