Pareri despre Shark Skwal

Am modificat articolul ultima data pe: 25.02.24

 

Avantaje:

Este o casca integrala ce ofera sustinere maxima utilizatorului. 

Prezinta certificare europeana de siguranta – poate fi folosita pe strazile romanesti. 

Rezistenta la impact este data de exteriorul din policarbonat turnat prin injectie. 

Este disponibila pe marimi diferite, spre a multumi mare parte a pietei de desfacere. 

Include viziera antisolara si anti-ceata si interior detasabil, pentru confort si igienizare. 

 

Dezavantaje:

Un astfel de produs cantareste in jur de 1.4 kg, o valoare ce poate fi considerata usor deranjanta pentru unii utilizatori, iar printre micile inconveniente ce pot aparea se numara sistemul deficitar de ventilare, care este format dintr-un singur port de intrare, in zona barbiei, si unul in zona fruntii, iesirea facandu-se la spate. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE

Cei care petrec mult timp pe vehiculul alternativ de transport preferat pot apela cu incredere la o  casca moto full face precum modelul de la Shark Skwal, care se situeaza la mijlocul nisei de piata dintr-o perspectiva utilitara si a pretului, oferind sustinere ideala in timpul mersului, indiferent de conditii. Reuseste acest lucru gratie formulei ce incorporeaza protectie dura si moale, cu captuseala, pentru mandibula, pe langa obraji, scalp si ceafa.

In vederea mentinerii sigurantei cand se afla pe drumuri, indiferent ca este vorba despre autostrada sau drumuri comunitare, produsul dispune de certificare europeana de protectie in cazul accidentelor. Asadar, articolul este conform cu legile in vigoare si prezinta securitate la accidentare, in cazul in care aceasta se intampla.

 

 

Cu o casca Shark Skwal de acest fel utilizatorul va fi protejat, pe cat posibil, de socuri de impact, in cazul in care cade, deoarece exteriorul este realizat din policarbonat termoplastic turnat prin injectie.

In consecinta, produsul va rezista cu brio la teste, obtinand chiar un scor 4 din 5 in reputatul sistem de siguranta SHARP, cel mai riguros mod de verificare a conditiilor in care rezista obiectele de protectie de acest fel.

Asadar, va prezenta rezistenta la lovituri si zgarieturi sau abraziuni, prezentand si o oarecare protectie termica, ceea ce inseamna ca temperatura interioara nu va creste repede si ca nu se va aprinde imediat. 

Pentru ca orice posibil cumparator sa poata incerca articolul, acesta este disponibil pe multiple dimensiuni. Asta inseamna ca atat reprezentantele sexului frumos, cat si curajosii apartinatori ai sexului tare isi pot incerca norocul in ce priveste aceasta optiune de protectie la drum pe doua roti. Totodata, pentru asigurarea ca modelul este unul care se potriveste configuratiei capului, viitorul cumparator poate apela la verificarea unui tabel cu marimi. 

Nu in ultimul rand, casca pentru motociclism prezinta o viziera transparenta primara, dispunand si de un vizor anti-UV si anti-zgarieturi, cu un sistem de eliberare rapida care ajuta la simplitatea intrebuintarii, fiind facil de operat. Printre optiunile care asigura confortul utilizatorului in orice conditii se afla si captuseala moale, care se poate detasa in vederea aerisirii si igienizarii. 

 

Concluzie:

Avand in vedere caracteristicile si partile mai putin pozitive ale produsului, se poate spune ca acesta se dedica unei mari piete de desfacere, imbinand calitatile unui articol de brand cu accesibilitatea unuia economic, oferind protectie sporita utilizatorului care petrece ore intregi pe motor si care doreste sa fie in siguranta pe drum. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu