Pareri despre tricicleta electrica ZT-15

Am modificat articolul ultima data pe: 14.06.24

 

Avantaje:

Are frana electromagnetica ce ajuta la o franare eficienta.

Detine capacitatea de a urca pante cu grad mare de inclinatie.

Este dotata cu scaun ergonomic pentru o pozitie comoda in timpul utilizarii.

Are locuri de depozitare generoase. 

Comenzile sunt asezate la indemana pe ghidon. 

 

Dezavantaje:

Desi este un model de tricicleta electrica (aici o lista comparativa) cu o autonomie buna de maxim 60 de km, fata de alte modele care ajung pana la 40 – 50 km, datorita tipului de acumulator cu acid de plumb, este nevoie de o perioada mai mare de timp pentru o incarcare completa, intre 6 si 8 ore. 

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acest model de tricicleta electrica dispune de frane electromagnetice, ceea ce ofera un plus de siguranta, datorita acestora va avea o pozitie fixa chiar daca este in urcare pe o panta si nu este accelerata.

Cu o viteza maxima de pana la 25 km pe ora, acest model poate urca si pante cu grad mai ridicat de inclinare, de pana la 25 de grade, fiind un model potrivit pentru cei care locuiesc in zone de deal. Cutia de viteze are 3 trepte pentru in fata si una pentru mersul cu spatele, putand adapta usor la viteza cu care vrei sa te deplasesi. In plus, la dat cu spatele, tricicleta dispune si de avertizare sonora in caz ca nu ai o vizibilitate buna. 

Prezinta o capacitate de incarcare mare, de pana la 130 kg, fiind dedicata doar pentru o persoana. Scaunul are o forma confortabila, cu dimensiuni generoase, cu spatar mare si comod. Pentru a putea avea o pozitie cat mai corecta in timpul mersului, poti regla scaunul fata – spate. 

De asemenea, este dotata cu manere laterale pe care iti poti odihni bratele, rabatabile. Centura de siguranta iti ofera un plus de protectie in timpul deplasarii cu tricicleta electrica.

Prezinta mai multe spatii de depozitare pentru a putea lua cu tine bagajele necesare unei zile, cumparaturile pe care le faci etc. Astfel prezinta un spatiu generos sub scaun si un cos situat in partea din spate, la nivelul spatarului. Ai grija la capacitatea maxima de incarcare, cumuland greutatea bagajelor cu greutatea personala, ce nu trebuie sa depaseasca 130 kg.

Este un model de tricicleta electrica facil de condus, toate butoanele si comenzile fiind situate la o distanta convenabila pe ghidon. Oglinzile retrovizoare sunt mari asezate in pozitie confotabila pentru o cat mai buna vizibilitate. Farul central ce poate fi actionat comod de pe ghidon, asigura o buna vizibilitate pe timpul noptii. 

 

Concluzie:

Este o tricicleta electrica bine gandita ce poate fi folosita cu usurinta si de persoanele mai in varsta care au probleme locomotorii sau de catre persoanele cu dezabilitati, fiind un model usor de manevrat, comod si cu multiple elemente de siguranta. 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu