Pareri despre tricicleta electrica ZT-18 Trilux

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje:

Dispune de locuri confortabile pentru ambele persoane.

Poti urca si pante cu inclinatie de pana in 25 de grade.

Are schimbator de viteze electronice.

Ofera performante ridicate. 

 

Dezavantaje:

Desi este un model de tricicleta electrica destinata pentru doua persoane, capacitatea maxima de incarcare este de 160 kg. Daca esti o persoana mai corpolenta, atunci a doua persoana poate fi un copil. In timpul calatoriei, pentru a nu depasi incarcatura maxima, insumeaza greutatea persoanelor care merg pe tricicleta cu greutatea bagajelor. 

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Este una dintre cele mai bune triciclete electrice cu doua locuri, avand astfel posibilitatea sa faci unor naveta daca locuiesti intr-o suburbie a unui oras aglomerat, putand merge cu sotia sau cu cel mic. Scaunele sunt foarte confortabile, de tip fotoliu cu spatar inalt, atat cel din fata, cat si cel din spate. 

Cotierele sunt utile pentru a putea sprijini bratele in timpul mersului si sunt rabatabile. Pentru un plus de confort poti regla ambele scaune spate – fata. Cel mic va fi protejat, ambele scaune avand centuri de siguranta. Sub scaunul din spate este si un loc generos pentru depozitarea bagajelor.

Poti folosi acest model de tricicleta electrica chiar daca stai intr-un oras dintr-o zona deluroasa, deoarece iti permite a urca si pante mai dificile, cu o inclinatie de maxim 25 de grade. 

Viteza maxima cu care poti circula cu acest model este de 25 de km la ora, nefiind nevoie de permis de conducere. Dispune de 3 trepte de viteza electronice ce sunt de mare ajutor atunci cand ai nevoie de mai mult cuplu, pentru urcarea in panta, sau de mai multa viteza si schimbi intr-o treapta superioara. 

Pe langa cele 3 viteze pentru mersul inainte, tricicleta are si o viteza pentru dat cu spatele, avand si avertizare sonora, pentru a anunta ceilalti participanti la trafic de intentiile tale.

Este un model performant, avand un motor puternic ce poate ajunge pana la 1000 W si baterii cu o tensiune de 60V. Astfel iti ofera o autonomie de pana in 60 de km. Farul este puternic de 35W, oferind o buna vizibilitate pe timpul noptii. 

De asemenea, dispune de stopuri si semnalizare pentru a putea fi remarcate intentiile de catre ceilalti participanti la trafic. O poti intoarce usor, avand nevoie de un spatiu restrans, cu un diametru de 2,5 m.

 

Concluzie:

Poti renunta la masina in perioada calda a anului, din primavara pana in toamna, pentru a te putea descurca mai usor in traficul aglomerat din oras, chiar daca trebuie sa il duci si pe cel mic la gradinita sau la scoala, acest model avand doua locuri. In plus, va fi si foarte distractiv pentru cel mic cu acest mijloc de transport. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu