Pareri despre tricicleta electrica ZT-63

Am modificat articolul ultima data pe: 23.04.24

 

Avantaje: 

Dispune de mai multe trepte de viteza, atat pentru inainte, cat si pentru inapoi. 

Datorita formei scaunului, ofera o pozitie comoda in timpul utilizarii.

Comenzile sunt la indemana pe ghidon pentru a fi usor de accesat. 

Capacitate maxima de incarcare este de 130 kg, suficienta pentru o singura persoana. 

Are multiple spatii de depozitare.

 

Dezavantaje: 

Fiind un produs nou, cu un aspect aparte, inspirat de motocicletele clasice, ce iti permite o pozitie comoda, dotata cu oglinzi ridicate si faruri centrate, cu multiple alte imbunatatiri si confectionata din materiale de calitate, are si un pret mai ridicat decat alte produse din gama sa. 

 

 

 

 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Acest model de tricicleta pentru adulti poate ajunge la o viteza de maxim 25 de km pe ora, nefiind necesar permis pentru a o folosi trebuie doar inmatriculata. 

O poti conduce cu usurinta, cu 3 trepte de viteza pentru mersul cu fata, avand astfel posibilitatea sa alegi viteza de deplasare, si o viteza pentru mersul cu spatele, utila mai ales atunci cand vrei sa parchezi. Pentru a evita orice accidentare a altor persoane aflate in trafic, pentru dat cu spatele dispune de avertizare sonora.

Saua este de dimensiuni generoase si are o forma ergonomica pentru a fi comoda in timpul calatoriei. Neavand manere pe partile laterale ofera o pozitie buna chiar si persoanelor mai corpolente. In partea din spate are si un mic spatar de care te poti sprijini pentru un plus de confort.

Este usor de condus si de gestionat, avand panoul de comanda si butoanele de acces situate pe ghidon la indemana. Central are dispus afisajul, iar pe laterale celelalte butoane necesare pentru semnalizare, aprindere faruri etc. Pornirea se face la cheie ce este situata in pozitie centrala.

Desi este un model dedicat pentru o singura persoana, are o capacitate buna de incarcare, avand un maxim de 130 kg, asa ca se adreseaza chiar si persoanelor mai corpolente. Nu uita ca aceasta este incarcatura maxima pe care o poate suporta tricicleta, asa ca la greutatea ta trebuie sa mai adaugi si celelalte bagaje pe care le ai asupra ta, totalul nu trebuie sa depaseasca 130 kg.

Acest model de tricicleta electrica dispune de mai multe spatii pentru depozitare. Astfel prezinta un buzunar deschis pentru diverse lucuri de dimensiuni mici, telefonul mobil, cheile, portofelul etc., ce este situat la indemana in partea din fata sub ghidon. 

Un alt spatiu de depozitare mai generos se afla sub scaun, unde poti pune diverse cumparaturi sau un mic bagaj. Pentru alte lucruri mai are un spatiu de depozitare atasat in partea din spate, imediat sub spatar, de forma rotunda, care ii confera si un aer atractiv. 

 

Concluzie: 

Este un produs nou ce te va surprinde cu un design futurist, mai deosebit decat modelele existente pe piata. Pe langa aspectul special, acest model de tricicleta electrica este foarte bine dotat pentru a te putea bucura de experiente placute in timp ce conduci si un plus de siguranta.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu