Pareri despre Xiaomi Amazfit Bip

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Avantaje:

Dispune de un design exterior atractiv si durabil, cu posibilitati de personalizare in ce priveste aspectul.

Aduce pe ecran o varietate de functii si informatii utile, precum detalii referitoare la activitatea personala, ora, vremea sau notificari multimedia.

Include GPS si senzor de monitorizare a ritmului cardiac. 

Ofera o autonomie maxima de pana la 45 de zile, gratie bateriei rezistente. 

 

Dezavantaje:

Dupa cum spun unii cumparatori, motive de nemultumire exista in ce priveste lipsa mai multor fete de ecran, care scad din impresia premium lasata de gadget, precum si inexistenta unor aplicatii care se pot instala direct pe dispozitiv si faptul ca unele functii on-board (disponibile direct pe ecran) precum cronometrul, nu functioneaza pe fundalul altor mini-aplicatii. 

 

 

 

 

AVANTAJE EXPLICATE:

Fiind unul din dispozitivele de tip smartwatch la aspect, care include si functii de fitness, bratara Amazfit Bip de la Xiaomi isi propune sa spulbere concurenta cu un design atragator si o mini-varietate de functii si aplicatii legate de bunastarea fizica personala. 

 

 

Un prim criteriu ce merita luat in considerare este designul exterior, care se inspira de la ceasurile inteligente produse de compania Apple, folosindu-se de un ecran dreptunghiular cu o rama groasa, de culoare neagra, si rotunjit la capete. Bratara din silicon se aseaza bine pe o mana subtire sau mai groasa, articolul neparand prea voluminos. 

Dispozitivul in sine este usor, dar durabil, fiind realizat din policarbonat si plastic matifiat, ecranul fiind protejat de un ecran capacitiv Corning Gorilla Glass 2.0, fiind rezistent la stropi si praf, putand fi introdus in apa pana la 30 de minute. Si poti alege intre cateve optiuni colorate diferit, pentru diversitate. 

Interfata simplista ofera acces rapid la functii precum monitorizarea batailor inimii, numarul de pasi efectuati sau kilometrii parcursi, avand acces si la emailuri, mesaje si apeluri. Din aplicatia insotitoare, MiFit, ai acces si la detalii privitoare la calitatea somnului, tipurile de activitati pe care le poti intreprinde si statistici privitoare la conditia ta fizica. 

Totodata, nu lipsesc informatiile privitoare la vreme, inclusiv prognoza pe urmatoarele cinci zile, si poti seta alerte pentru anumite “pietre de hotar”, precum depasirea unui anumit numar de pasi. Ti se ofera raspuns vibrational cand primesti mesaje si apeluri. 

Prin intermediul aplicatiei MiFit, compatibile cu sisteme de operare Android si iOS, poti seta alarme si sincroniza activitatea zilnica, pornind de la numarul de pasi efectuati (pedometru cu GPS, pentru precizie sporita) ce apar pe bratara fitness (aici lista comparativa) si pana la monitorizarea continua a batailor inimii (care poate scadea considerabil autonomia bateriei, mai ales in conjunctura cu GPS-ul activat). 

Senzorul pentru activitatea cardiaca este suficient de precis, putand, insa, inregistra valori usor peste sau sub cele reale, potrivit unor comentarii descoperite online. 

Nu in ultimul rand, un motiv de apreciere il constituie bateria, care promite pana la 45 de zile de autonomie, incluzand contorizarea somnului si a activitatii. Cand GPS-ul si monitorizarea ritmului cardiac sunt intrebuintate, aceasta valoare poate scadea, insa la folosirea lor intermitenta nu ar trebui sa iti faci probleme in acest sens. 

 

Concluzie:

Amazfit Bip este unul din cele mai echilibrate si accesibile trackere de fitness cu functii GPS si monitorizare a batailor inimii in mod continuu, oferind utilizatorului acces la o varietate de optiuni si informatii, fiind compatibil cu ambele sisteme de operare mobile principale din comert, oferind o experienta echilibrata, cu note chinezesti. 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu