contact
contact

Se apropie revenireafotbalului din Premier League. Cine este favorită la titlu?

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Premier League este cel mai popular și puternic campionat de fotbal din lume. Succesul reușit de Manchester City în finala UEFA Champions League din acest an este unul care a îndepărtat orice dubiu cu privire la supremația fotbalului englez la nivel continental. De altfel, foarte mulți fani susțin că Premier League este o competiție deja mult mai atractivă decât UEFA Champions League, iar fiecare etapă propune spectacol și dramă la un nivel extrem de înalt.

 

Cine este favorită la titlu?

Pentru sezonul 2024-2024, există foarte multe enigme pe care doar timpul le va rezolva. Ele merită, însă, analizate, iar evenimentele fotbalului englez pot fi gestionate în mod profitabil și de către fani, cu ajutorul cotelor oferite de o casă de pariuri – în continuare, urmează să afli care sunt cele mai interesante lucruri de urmărit în ediția de Premier League care debutează la mijlocul lunii august, dar și ce cote au principalele favorite la titlu.

 

Premier League revine: ei sunt favoriții la titlu!

Noul sezon al campionatului englez de fotbal va lua startul în data de 12 august și își va consuma ultima etapă în data de 29 mai 2024. Așadar, urmează mai bine de nouă luni de show total, perioadă care va aduce și câteva pauze cauzate de meciurile echipelor naționale. Iată care sunt principalele elemente de urmărit, în acest sezon:

• Încă un titlu pentru Manchester City? – “cetățenii“ au ajuns deja la trei titluri consecutive și vor încerca să îl câștige pe cel de-al patrulea. De altfel, chiar dacă au avut de recuperat o distanță semnificativă față de Arsenal, în sezonul precedent, oamenii lui Pep Guardiola sunt, în continuare, favoriții bookmakerilor. Cota pentru un succes al lui City, la finalul sezonului, este de doar 1,61. Arsenal este a doua favorită, cu 6,50.

• Revenirea lui Liverpool – după un sezon dezamăgitor, Liverpool promite să revină în forță. Cu Jurgen Klopp lucrând la transferuri prin care să revoluționeze jocul echipei, “cormoranii“ se bazează pe rămânerea lui Salah, dar și pe adaptarea celor care au venit în sezonul precedent, precum Luis Diaz sau Darwin Nunez. Cota pentru ca Liverpool să ia titlul este 9,00.

• Ce se întâmplă cu Chelsea și Manchester United? – alți doi granzi care au nevoie să ofere o reacție sunt Chelsea și Manchester United. Londonezii suferă, după schimbarea conducerii, iar Mauricio Pochettino speră să fie managerul care să aducă revenirea echipei în prim-plan. De cealaltă parte, “diavolii roșii“ ar putea să își schimbe și ei conducerea în această vară.

Firește, sunt și alte lucruri pe care fanii din Premier League le vor analiza îndeaproape, precum evoluția lui Newcastle, Aston Villa sau Brighton, cluburi care au investit masiv în transferuri și care au perspective excelente. Totodată, sunt de urmărit și nou-promovatele, astfel că noul sezon se anunță a fi de-a dreptul savuros!

În concluzie, urmărește show-ul din Premier League și profită de cotele pe care le oferă bookmakerii pentru evenimentele tale sportive preferate. Mizează cu responsabilitate pe meciurile tale preferate și nu uita să ții cont de faptul că toate cotele prezentate în acest articol pot să fie schimbate, până la startul competiției. De asemenea, cotele se pot modifica și pe parcursul disputării etapelor.

 

Sursa foto: Unsplash.com

Lasa un comentariu

0 Comentariu