contact
contact

Sporturi pe care nu știai că poți paria jucând jocuri de noroc online!

Am modificat articolul ultima data pe: 13.06.24

 

Jocurile de noroc online sunt din ce în ce mai populare. Astfel, este de la sine înțeles faptul că, în ziua de astăzi, poți paria practic pe orice. Cazinourile online au câte o secțiune specială pentru mai toate sporturile la care te poți gândi.

Există, totuși, și o selecție de sporturi de care mulți pariori de rând nu știu încă. În cercurile potrivite, totuși, acestea sunt la fel de populare ca și sporturile cunoscute de majoritatea entuziaștilor de sport. Ba chiar mai mult, unele dintre ele au fost transformate în păcănele online gratuite cu tematică corespunzătoare. În unele cazuri, pariul pe un anumit sport îți poate oferi și câteva rotiri gratuite la păcănele.

Fără alte introduceri, iată care sunt câteva sporturi pe care nu știai că poți paria!

 

Darts

Acest joc este încă unul relativ necunoscut pentru majoritatea pariorilor. Totuși, popularitatea sa nu poate fi ignorată. Mulți preferă pariurile pe darts deoarece acest joc este exclusiv mediului fizic. Poți juca majoritatea sporturilor în format de joc video, dar darts-ul este limitat lumii exterioare, după cum s-ar spune.

Atunci când pariezi online pe darts, ai mai multe opțiuni. Poți încerca să prezici câștigătorul unui meci, al campionatului, sau punctele la final de joc. Desigur, foarte importante sunt cunoștințele pe care le deții despre jucători.

 

Monociclism montan

Da, ai citit bine! Este vorba despre monociclism și nu despre ciclismul tradițional. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, se aplică aceleași reguli și caracteristici ca și în cazul ciclismului montan. Singura diferență constă în faptul că sportivii manevrează un monociclu – o bicicletă cu o singură roată.

Evident, acest sport devine unul cu adevărat extrem. Acesta este desfășurat în foarte multe țări, reușind astfel să atragă destul de mulți pasionați. Un pariu online va încerca să prezică câștigătorul cursei sau un timp foarte bun.

 

Piatră, foarfece și hârtie

Nu te așteptai ca acesta să fie un sport, nu-i așa? Ei bine, el există și este chiar jucat la nivel competitiv. Mai mult decât atât, cazinoul online potrivit îți poate oferi șansa de a paria pe o rundă de piatră, foarfece, hârtie.

În acest caz, informațiile despre jucători nu sunt prea relevante. Trebuie, în schimb, să vezi cum decurge runda. Viclenia și anticiparea mișcărilor ambilor jucători sunt foarte importante.

 

Curling

Ce implică jocul de curling? Pe scurt, jucătorii trebuie să împingă pietre grele aflate pe un teren de gheață într-o anumită zonă. Această zonă este împărțită în mai multe secțiuni, fiecare acordând diferite puncte. Pe lângă împins, rolul jucătorilor este și de a netezi suprafața din fața pietrei. Se facilitează astfel alunecarea acesteia. Sună ciudat, așa-i?

Ei bine, jocul de curling este un sport olimpic pe care poți paria online.Totuși, trebuie să te pregătești corespunzător. Jocul este aparent foarte complex din punct de vedere al regulilor. Desigur, poți încerca câteva pariuri dacă ești un fan, nu neapărat pasionat al jocului.

eSports – jocuri video

Cele mai multe jocuri video populare și competitive din ziua de astăzi sunt jucate în cadrul competițiilor. Evident, pasionații pot paria pe rezultatele acestor competiții. Acest lucru deschide portalul pariurilor sportive online și pasionaților de jocuri video.

Evident, jocurile video nu sunt un sport în sine. Totuși, datorită nivelului ridicat de complexitate, uneori chiar exagerat, aceste pot fi comparate cu șahul sau alte sporturi. Pe scurt, poți paria pe jocuri video!

Dacă ești fan de foarte mult timp, există și campionate dedicate jocurilor clasice precum StarCraft. Totuși, cele mai urmărite și populare sunt cele noi precum League of Legends.

 

Vâjthaț (Quidditch)

Orice fan Harry Potter cunoaște faimosul joc al vrăjitorilor! Mai mult, aceștia probabil mereu și-au dorit să poată paria sau să-l poată viziona în viața reală. Ei bine, există vești bune pentru tine!

Sportul fantastic a fost adaptat pentru muritori încă din anul 2010. Deși nu implică mături și mingi zburătoare, aceste are reguli clare și chiar o ligă profesionistă. Astfel, poți face pariuri online oricând pe un meci de Vâjthaț.

Acest sport este numai bun atunci când te-ai plictisit de păcănele online gratuite cu tematică Harry Potter. Pariurile pe Quidditch sunt următorul tău pas către lumea vrăjitorilor!

După cum poți vedea, fotbalul și tenisul nu sunt singurele sporturi pe care poți face un pariu online. Cazinourile și casele de pariuri din mediul digital fac tot posibilul să includă cât mai multe opțiuni. Astfel, acestea sunt mereu cu un pas înainte caselor de pariuri tradiționale.

Poți paria pe echipe locale la casa de pariuri din oraș, dar nu poți paria pe sumo sau curling la aceasta. În asemenea situații, același cazinou care îți oferă păcănele online gratis de calitate te lasă să pariezi pe sporturi inedite!

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu